Virtuál LAMA mobile má již více než 120 prodejních míst

6

Virtuální operátor LAMA mobile rozšířil svou prodejní síť. Zákazníci si služby tohoto operátora dnes mohou pořídit již na více než 120 místech v České republice. Významnými partnery společnosti LAMA mobile se staly sítě prodejen PLANEO Elektro, Comfor, Space, partnerské prodejny distributorů 100MEGA Distribution, Kvapil a ISC Communications.

Planeo Elektro je jedním z největších hráčů v oblasti elektroniky a výpočtové techniky. LAMA mobile si můžete aktivovat na jejich 55 prodejnách a ve dvou značkových obchodech Samsung, které PLANEO Elektro provozuje.

Dalším prodejním kanálem je síť prodejen Comfor, které jsou v nejvýznamnějších nákupních centrech ve městech po celé republice. Produkty LAMA mobile najdete na 17 prodejních místech této sítě.

TIP! Virtuál Lama mobile přichází s bonusem 400 Kč na vánoční dárky

Služby LAMA mobile si můžete zakoupit i v nezávislé maloobchodní síti Space (28 prodejen) se specializací na mobilní komunikaci a digitální fototechniku. Postupně se certifikují vybraní partneři významných distribučních firem 100MEGA Distribution (patří mezi největší distribuční IT společnosti v České republice), Kvapil (prodejny provozované pod značkou Mobilcentrum) a ISC Communication.

Kromě více jak 120 partnerských prodejen si můžete služby LAMA mobile do 23. 12. koupit i na stáncích společnosti v deseti obchodních centrech po celé ČR. Dalšími prodejními kanály jsou webová stránka www.lamamobile.cz nebo call centrum 848 11 22 11.

Zdroj: TZ LAMA MOBILE

Diskuze ke článku
Karel1
K ničemu, drahé s měsíčním paušálem a smlouvou, bez možnosi zpětné kontroly Oskarta je taky za 2.00kč.minuta ale bez Paušálu a Tesco vyjde ještě levněji !!!
karellang
Tarif férová lama je super, musíte přivolat 735 korun měsíčně za2,9 nebo za 2 Kč za minutu, abyste měli tolik reklamované volání za korunu. Žádná volná SMS, žádný internet zdarma. Připomíná mi to praktiky šmejdů při předváděcích akcích. Jak vych. cat s lidmi převážně s důchodci, kteří vidí volání za korunu a jsou jak ovce. Bylo by mi na grc, kdybych tohle musel dělat. To radši budu čistit kanály. Ale kšeft je Svatý. Zajímalo by mě kdo za nimi stojí, že si můžou dovolit poměrně masivní reklamu v televizi. Doufám že tak do půl roku bude s celou lamou konec.
Renata
Lama mobile za 599,- Kč neomezené volání do všech sítí se smlouvou na dobu neurčitou
Vodafone za 699,- Kč neomezené volání s SMS do vše sítí + 1,5 GB dat se smlouvou na 24 měsíců
Mobil.cz za 399,- Kč neomezené volání s SMS v síti + 200 MB dat + buď 113 minut nebo 166 SMS bez smlouvy

Musím říci, že pro běžnou potřebu je Mobil.cz ideální navíc když budete chytří využijete WiFi a Skype - textovky přes internet a za 400 Kč dostanete 400 MB jen pak místo 113 minut budete mít na 2 týdny 56,5 minut nebo 83 textovek a myslím si, že na běžnou potřebu luxus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze