Více toho samého. Chystá Huawei další telefon podobný Honoru 7X?

6
Více toho samého. Chystá Huawei další telefon podobný Honoru 7X?
  • Telefon má kovové tělo, protáhlý displej s tenkými rámečky a duální fotoaparát na zádech se čtečkou otisků prstů pod ním
  • Design je nápadně podobný Honoru 7X a má nést podle všeho název Huawei Mate SE

Nabídka Huawei a Honoru se nyní až nebezpečně kryje a oba výrobci nabízejí často prakticky stejné telefony v jen trochu jiném šasi. Očividně to ale není pro Huawei dost, a tak se možná chystá další model, který se svým kovovým tělem, tenkými rámečky a duálním fotoaparátem nápadně podobá Honoru 7X nebo ještě staršímu Honoru 8 Pro. Prozatím nevíme, jestli bude mít toto zařízení i stejné vnitřnosti jako Honor 7X, který má ostatně už stejný hardware jako Huawei Mate 10 Lite.

Každopádně se má nové zařízení jmenovat podle dostupných informací Huawei Mate SE a objevilo se dokonce na oficiálním webu podpory Huawei pro USA. O tomto telefonu informoval na svém Twitteru i známý leaker Evan Blass, ale jeho tweet byl stejně jako webová stránka podpory Huawei okamžitě stažen. Zda se vůbec nového stroje dočkáme zatím nevíme, ale pravdou zůstává, že nabídka telefonů Huawei a Honor bude mezi zákazníky vzbuzovat stále větší zmatek.

Zdroj: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Luke
To co predvadi Huawei/Honor zacina byt uz zoufalstvi...:-/
chuck
Mno, a problém s GPS Huráhnůj a Horor doteď nevyřešili
Standys
Začínají si pod sebou kopat hlubší a hlubší jámu...
Mio
Čínska klasika - čím viac prúžkov, tým viac Abibas :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze