Verzo na přání zákazníků zlevní smartphone Kinzo (video)

5

I český trh se může pochlubit výrobcem mobilních telefonů, nesoucí Android. Jejím novinka Verzo Kinzo. Při oficiálním představení a odhalení prodejní ceny, mnozí uživatelé stanovenou cenu kritizovali a s nelibostí přijali. Výrobce již dříve avizoval, že chce brát zřetel na názory zákazníků. Že tak činí se nyní projevilo výrazně nižší cenou.

Verzo Kinzo - oficiální fotografie
TIP: Verzo Kinzo: česká revoluce v Androidu?

Výrobce novinky Kinzo spolu s jejím uvedením prohlásil, že chce navázat spolupráci s komunitou a bude naslouchat jejím názorům, připomínkám atd. Novinka je jistě kus krásného zařízení s designem, které jiné zařízení nemůže nabídnout. Tomu ze začátku výrobce podřídil i cenu, která byla stanovena na 10 489,- Kč s daní. Spolu s novinkou se v balení ale nachází opravdu bohaté příslušenství, zaměřené především na automobilovou navigaci.

Krátce po představení novinky se začali množit především dva proudy dotazů. První tábor hovořil o příliš nadsazené ceně, druhý tábor se pak přikláněl k názoru, nepotřebuji tak bohaté příslušenství. Výrobce si jak vidno, vzal tyto dotazy k srdci a změnil své stanovisko ohledně prodejní verze i finální ceny. Prodejní cena s kompletním příslušenstvím je nyní nově 8 689,- Kč s daní. Jedná se tak opravdu o výrazné snížení ceny.

Verzo Kinzo - prodejní balení je vskutku velmi bohaté

Dalším předmětem vášnivých diskuzí je prodejní balení. Do prodeje bude novinka distribuována i se skromnějším balením, v tomto případě bude cena 7 989,- Kč. Výrobce opravdu dostál svým slibům a neignoruje požadavky či podněty komunity. Obě prodejní verze budou nyní před vánoci jistě patřit mezi lákavé a především zajímavé produkty pod stromeček.

Zdroje: engadget.com, mobilmania.cz

Diskuze ke článku
Mirek
Přáním zákazníků je ale větší sleva třeba na polovinu, i když ve skutečnosti by to chtěli jistě zadarmo. Tohle to mi přijde spíše jen jako fraška, neprodává se to, tak to slevníme a řekneme, chtěli jste to, tak to máte. Proč to proboha nedali hned za cenu, která je férová? Jak férová? No prostě tak, že to vyrobím, zaplatím náklady na vývoj a výrobu a nebudu dělat pokusy na lidech, kolik se ještě dá vydojit navíc :-) Prostě jenom další pokus o produkt s trochou demagogické magie.
pudl
dobrý blábol a téměř neprodejný mobil.
Kneblis
Mě se zdá, že cena k tomuto telefonu je velmi vyvážená. Kdo tvrdí že telefon je i tak drahý tak samozřejmě nemůže počítat, že tento telefon se bude prodávat jako korejské telefony od Samsungu LG nebo japonské telefony od Sony za pár korun když výrobci je vyrábějí v milionech. To je jako v automobilovém průmyslu většina automobilek může prodávat vozy za velmi přijatelnou cenu, protože vozů vyrobí ohromné množství ale jiné automobilky vyrobí omezené množství a tím roste cena a víjmečnost a tak je to se vším. :-) Rozhodně lepší jop než iphone, kterýho se vyrobí mraky a ještě je to předražená placka mající problémy bud s funkčností SIM karty, nebo s antenou. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze