Vertu je stále mezi námi! Představí v Pekingu nový luxusní smartphone?

Vertu je stále mezi námi! Představí v Pekingu nový luxusní smartphone?
  • Vertu rozeslalo pozvánky na událost konající se v Pekingu, kde by mohl být představen nový smartphone
  • S největší pravděpodobností můžeme očekávat ty nejluxusnější dostupné materiály jako exotické zvířecí kůže či drahé kameny

Prémiová značka Vertu, která dříve patřila Nokii, to neměla nikdy jednoduché. Do dnešního dne změnila několik majitelů, a v jednu chvíli se dokonce zdálo, že to má výrobce prémiových telefonů definitivně spočítané. Vše je ale jinak. Čínská média obdržela pozvánku ve stylové černo-zlaté obálce, která láká na událost konající se v Pekingu s názvem „Žij, nebo umři“ (Live or Die). Ta je naplánována na 17. října a pravděpodobně na ni bude oznámen nový luxusní smartphone.

Na pozvánce je rovněž napsáno – „ručně vyrobeno v Anglii“. S největší pravděpodobností můžeme opět očekávat použití těch nejdražších materiálů, které jsou dostupné na trhu. Kombinace exotických zvířecích kůží a drahých kamenů byla pro telefony Vertu totiž vždy typická. Čínští zákazníci, a zejména bohatnoucí střední vrstva, jsou navíc známí svou slabostí pro luxusní produkty. Zaměření se na ně by tedy rozhodně dávalo smysl.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze