Ve Spotify se již tento týden objeví také video obsah

1

Populární služba Spotify, která se zaměřuje na on-line streamování hudby na všech hlavních platformách, se rozroste u zcela novou službu. Můžete v mobilních aplikacích očekávat také video obsah, který by měl vycházet z vaší oblíbené hudby.

Spotify

Prakticky všechny populární aplikace se postupným vývojem rozrůstají nejen o nové možnosti, ale i celkově nové služby. Typickým příkladem nyní bude také Spotify. I v našich končinách známá služba, která je zcela samozřejmě spojována se streamováním hudby. Časy se však mění a již tento týden se v aplikaci pro Android objeví také video obsah. Zdrojem pro tento obsah mají být společnosti ESPN, Comedy Central či BBC. V začátcích se video obsah bude zobrazovat pouze uživatelům z Velké Británie, USA, Německa a Švédska.

Videa budou generována v konkrétních balíčcích, které mohou být nazvány například „Videa týdne“ nebo „Smějme se u oběda“. Výběr by měl podléhat i přímo vkusu každého uživatele dle jeho oblíbených skladeb či playlistů. V počátku Spotify nepočítá, že budou videa proložena reklamou, avšak je možné, že se to změní s postupem času, až se nová služba zaběhne. Video obsah by se měl prvně objevit v aplikaci na Androidu, aplikace pro iOS se připojí v příštím týdnu.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wsj.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Filip
Rebelové ze Spotify se opovážili upřednostnit Android a vydat aktualizace první a něj? Neslýchané.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze