V Datartu dostanete za nákup nového Samsungu letenku zdarma

2
V Datartu dostanete za nákup nového Samsungu letenku zdarma
  • Nákupem chytrého telefonu nebo tabletu v prodejnách Datart získáte letenku zdarma
  • Akce Air Datart platí na zboží zakoupené od 15. května do konce června
  • Akce se vztahuje i na nákup těch nejlevnějších mobilních telefonů

K chytrému telefonu nebo tabletu značky Samsung získá každý zákazník zpáteční letenku po Evropě zdarma. Akce Air Datart platí na zboží zakoupené od 15. května do konce června ve všech prodejnách Datart a na e-shopu.

K získání letenky musí zákazník zaregistrovat svoji účtenku na www.airdatart.com v termínu od 4. 7. do 14. 7. 2017. Na tomto odkazu si také vybere tři destinace, které preferuje, tři data cesty, která se mu hodí a letiště, odkud chce letět. Vybírat může z patnácti evropských metropolí v termínech od 4. července 2017 do 31. ledna 2018.

Z Prahy lze například vybírat následující destinace: Amsterdam, Berlín, Brusel, Kolín nad Rýnem, Kodaň, Dublin, Liverpool, Londýn, Madrid, Milán, Paříž, Řím, Stockholm, Varšava. Kampaně se účastní hned několik leteckých společností.

Datart

Ve zvolené destinaci může strávit až 30 dní, minimální délka pobytu jsou 2 dny. Společnost vám mohou dělat až tři spolucestující, kteří si cestu sami hradí. Stejně tak bude nutné uhradit všechny poplatky, které společnost Datart považuje za nadstandard, tedy zavazadlo navíc, lepší sedadla a podobně. Letenka jako taková je však zdarma, zákazník ale předem neví, který termín mu společnost vybere (ze tří zaslaných). Nabídka letu zákazníkovi přijde na e-mail, následně je třeba ji do 48 hodin potvrdit a pak už můžete letět. Akce se nevztahuje na modely Samsung Galaxy S8 a S8 , na všechny ostatní ano, včetně nejlevnějších modelů. Hledáte nejlevnější cestu ke zpáteční letence? Nabízí se nákup Samsungu Galaxy J3 (2016) v hodnotě 3 990 Kč.

Zdroje: airdatart.com

Diskuze ke článku
Pavel Toman
Pavel Toman
už neví jak ty krámy prodávat :D
miki
Jo...a v Americe dostanete za nákup S8 další zdarma. Tady je specifický trh :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze