Upgradujte na MacBook s M1 procesorem. Nyní vůbec nejvýhodněji

Upgradujte na MacBook s M1 procesorem. Nyní vůbec nejvýhodněji
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nejnovější MacBooky s M1 procesorem se Applu obzvlášť povedly. Dokazují to nejenom pozitivní ohlasy jejich majitelů, ale také extrémní zájem, kdy hlavně v prvních měsících prodejů byla většina modelů nedostupná. Nyní je ovšem situace výrazně lepší a navíc lze M1 MacBooky zakoupit o poznání výhodněji.

Pokud se po novém MacBooku Air nebo MacBooku Pro s M1 procesorem poohlížíte a zvažujete upgrade ze staršího notebooku, máte ideální příležitost. U Mobil Pohotovosti totiž můžete využít novou službu Koupíš, Prodáš také na počítače od Applu. Nyní navíc za svůj starý notebook dostanete mnohem lepší výkupní cenu, a to díky 20% bonusu. Prodat přitom nemusíte pouze notebook, ale klidně i telefon, tablet nebo chytré hodinky. Výslednou cenu MacBooku, poníženou o výkupní cenu starého zařízení a o 20% bonus, můžete uhradit v celku nebo si rozdělit do 26 měsíčních splátek.

Koupě nového MacBooku s M1 čipem se vyplatí i proto, že většina modelů je aktuálně zlevněná. Například 13“ MacBook Pro (512 GB) je levnější o 3 000 Kč. A nejlevnější MacBookAir (256 GB) koupíte už za 27 890 Kč. Přitom jde o notebooky s opravdu úctyhodným výkonem a skvělou výdrží baterie (až 20 hodin). To vše právě díky Apple M1 čipu.