Update pro Samsung Galaxy Tab 10.1 pozastaven kvůli problémům

Vlastníte tablet Samsung Galaxy Tab 10.1? Potom jste možná zaregistrovali, že pro něj byl uvolněn update na Honeycomb 3.2. Hned poté se ovšem začaly množit stížnosti uživatelů, kteří po tomto updatu začali mít problémy s funkčností tabletu. Samsung ho proto stáhl a pracuje na nápravě.

Těšili jste se, že budete mít na svém tabletu Samsung Galaxy Tab 10.1 novou verzi Androidu Honeycomb 3.2? Pokud jste "prošvihli" update, který byl nedávno zveřejněn, tak máte paradoxně štěstí. Řada uživatelů po něm zaregistrovala chyby, které brání rozumnému používání.

Výzva k update firmware

Update měl negativní vliv hlavně na Wi-fi připojení, což je u tabletu docela zásadní věc. Tablet po updatu nemohl získat dynamickou IP adresu, přidělovanou přes DHCP. Abyste se k síti připojili, museli jste zadat adresu statickou. Mezi další problémy patří nemožnost se připojit ke Kies a nefunkčnost automatického otočení displeje. Pokud jste ale měli opravdu smůlu, tak na vás po každém restartu čeká hláška "Firmware update failed. Please try installing", tablet je tudíž nepoužitelný, nenabootuje do systému.

Samsung Galaxy Tab 10.1

Problémy jsou to pro Samsung nepříjemné, uznal že někteří uživatelé mohou mít po updatu výše zmiňované problémy, a rozhodl se ho proto stáhnout. Momentálně se pracuje na nápravě. Bližší informace bychom se měli dozvědět už brzy.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze