Update pro původní Nokii N95: více RAM a další novinky

Původní Nokia N95 se již brzy dočká zásadního updatu firmwaru na verzi 21.0.001. Nová verze přenese do "staré" N95 některé vlastnosti černé N95 8GB.Zásadní je však zejména výrazné zlepšení správy RAM paměti a mnohem vyšší hodnota volné RAM paměti po startu.

Původní Nokia N95 se již brzy dočká zásadního updatu firmwaru na verzi 21.0.001. Nová verze přenese do "staré" N95 některé vlastnosti černé N95 8GB. V aktivním pohotovostním režimu se dočkáme modulu pro smíšené vyhledávání (místní + web), nových aplikací (zřejmě včetně podpory N-Gage her) a složek v menu.


Oficiální fotografie: Nokia N95

Zásadní je však zejména výrazné zlepšení správy RAM paměti a mnohem vyšší hodnota volné RAM paměti po startu telefonu - kolem 30 MB. Zatímco původní hodnota kolem 20 MB byla pro mnoho uživatelů omezující, nyní by se již mělo jednat o použitelnou hodnotu. Současný běh navigace, webu a zprávy by tak už nemusel být pouze zbožným přáním.

Update bude standardně dostupný skrze aplikaci Nokia Software Updater. Pro Nokie N95 zakoupené ve volném prodeji by mohl být dostupný již během prosince. Pokud máte telefon zakoupen u operátora, budete čekat jako obvykle mnohem déle.

TIP: přečtěte si, co nového přináší nová Nokia N95 8GB v našem preview.

zdroj: symbian-freak.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze