Update pro Angry Birds Seasons přináší podvodní svět

Finské studio Rovio opět obohacuje "sezónní" Angry Birds Seasons o další level. Nová aktualizace s názvem Piglantis přináší hráčům zajímavou inovaci v podobě integrace podvodního světa.

Tip: přečtěte si také článek - Angry Birds Space: do nekonečna a dál (recenze hry)

V nové odnoži Piglantis si ovšem naštvaní ptáci nenasadily neopreny a potápěčskou výbavu. Podvodní teritorium je totiž jen jejich krátkou zastávkou na cestě ke zničení nenáviděných zelených prasátek, která se skrývají na ostrovech, korálových útesech a podobných mořských, přírodních útvarech.

Angry Birds Seasons Piglantis jsme vyzkoušely na Sony Ericssonu Xperia mini

Nový update přináší jak se již stalo pravidlem celkem třicítku nových levelů. Integrace fyzikálního prvku vody, která poté s postupně ubývající silou vystřeluje ptáky, je opravdu zajímavým prvkem, který hře dodává zase o trošku jiný šmak, podobně, jako je tomu u odnože hry s vesmírnou tématikou - Angry Birds Space. Poněkud odlišný design celého herního prostředí je také určitě vítanou změnou. Možná Rovio testuje, jak uživatelé podvodní svět přijmou a je předzvěstí celého nového dílu s touto tématikou? Nechme se překvapit.

Oficiální video

Angry Birds Seasons Piglantis si můžete stáhnout na Google Play Store a Apple App Storu

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze