Uniká Samsung Galaxy A10e, měl by se stát základem letošního roku

6
Uniká Samsung Galaxy A10e, měl by se stát základem letošního roku
  • Mělo by jít o odlehčený model Galaxy A10
  • Nasazen bude Exynos a také Android 9.0 Pie

Skrze Geekbench unikl doposud nepředstavený Samsung SM-A102U. Pod pro mnohé nic neříkajícím označením se má skrývat levným smartphone, a to konkrétně Galaxy A10e. V benchmarku se dozvídáme nejen jeho výkon, ale také nasazení procesoru Exynos 7885. Tomuto typu ale neodpovídá takt 1,35 GHz, který patřil staršímu Exynosu 7884 v Samsungu Galaxy A10. Buď jihokorejský výrobce nějak experimentuje, nebo se jedná o chybu v benchmarku.

Mezi dalšími informacemi figuruje například 2GB operační paměť, která rozhodně není překvapení. Případný model Galaxy A10e bude totiž mířit na rozvojové trhy a snažit se o co nejnižší cenu. Samozřejmostí má být Android 9.0 Pie a nadstavba One UI. Otázkou nadále zůstává, jak se bude Galaxy A10e lišit od Galaxy A10, kterou můžete vidět na obrázku výše. Ve hře je například úhlopříčka displeje či kapacita baterie.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
A nebude to lagovat?
kokotoska
ale prdlajs, to neni o nizke cene a tim i nizsi hw vybave, to je o chuti po velikem zisku. xiaomi umi telefon s hw o uroven vejs a cena stejna, spise nizsi. typicka kurvarna by samsung.
Displej
Lenže xiaomi seka po nejakom čase mam jeden a ide po pár mesiacoch zle môj pixel problémy nikdy nemal
Tonda
NoFak tobě to laguje už dávno tak se už víc neztrapnuj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze