Uniká Lenovo Vibe P1: slušná střední třída na obzoru

7

Střední třída chytrých telefonů bude v brzké době obohacena o nového zástupce od čínského Lenova. Chystá se pětipalcový model Vibe P1, který by mohl zaujmout procesorem Snapdragon 410, 2GB RAM nebo nejnovější verzí operačního systému Android.

Chystaná novinka od Lenova, model Vibe P1, bude na první pohled vcelku obyčejným smartphonem. Nabídne 5palcový displej s dostatečným HD rozlišením. Známý je také hardware uvnitř. Základem by měl být čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 s taktem 1,3 GHz, který podpoří nadprůměrné 2 GB operační paměti. Interní úložiště poskytne 16 GB a bude rozšiřitelné paměťovými kartami. Radost rozhodně udělá nasazení nejnovějšího Androidu 5.1.1 Lollipop.

Lenovo Vibe P1

Unikly rovněž informace o fotoaparátech. Na zadní straně bude disponovat 8 megapixely, čelní strana dostane 5megapixelovou kamerku. Samozřejmě se dostane na podporu rychlých dat v síti LTE. Celkové rozměry telefonu mají být 143 × 72 × 9,35 milimetrů a hmotnost 148 gramů. Za vyšší tloušťkou by údajně měla stát baterie, která by měla mít kapacitu 4 000 mAh.

Zdroje: shouji.tenaa.com

Diskuze ke článku
Nick Cave
5'' HD displej + 4000 mAh baterie = výborná kombinace, jen tak dál..
Spaidy96
Tohle dnes už není střední třída ale ta nejnižší. Hlavně ten procesor nic moc.Kdyby tam raději dali nějaký MTK
mrtvá žížala
MTK si zavarilo ze dodavalo na trh kupu smejdu s nesmyslnymi oznacenimi a 99% z toho bylo daleko pomalejsi nez konkurence. ted kdyz nektere jejich produkty za neco stoji se zase poucily vyrobci a berou overene QSD. Az udela Lenovo foun se stejnymi parametry ale 4,3" displayem, pak ziska jiste vice ovecek, do te doby dalsi tuctovka 5"

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze