Trumfuje Vodafone O2? Má neomezený tarif s 15 GB dat za 599 Kč

9
Trumfuje Vodafone O2? Má neomezený tarif s 15 GB dat za 599 Kč
Fotografie: Vodafone
  • Jedná se o limitovanou nabídku pro nové či přecházející zákazníky
  • Kromě dat vás čeká neomezené volání a zprávy do všech sítí

Před Vánoci se operátoři snaží do svých řad zlákat nové zákazníky a přináší zajímavé, obvykle limitované nabídky nových/zlevněných tarifů. Nedávno jsme vás informovali o takové akci u O2, kdy za 549 Kč získáte neomezené volání, SMS a 10 GB dat. Nijak dlouho nemusíme čekat na konkurenční nabídku, která je dokonce o něco lepší. Vodafone nabízí speciální tarif za 599 Kč, takže je sice o 50 Kč dražší, avšak nabídka je bohatší. Neomezené zprávy a volání do všech sítí jsou samozřejmost, ale porce dat činí tentokrát již dobře použitelných 15 GB.

Jako u všech speciálních nabídek, i u té od Vodafonu je pár menších háčků. Ten první se týká toho, komu je tarif určen. Pořídit si jej mohou noví zákazníci, ti co přecházejí od jiného operátora, případně ti, kteří mají doposud předplacenku u Vodafonu. Speciální tarif je nutné vyřídit výhradně skrze oficiální webové stránky, a to poměrně rychle. Pokud nedojde k prodloužení, skončí nabídka již za 3 dny.

Diskuze ke článku
deniss hooper
deniss hooper
Já myslím že si takový a podobný tarif můžou všichni slušně řečeno strčit do prdele.Furt něco vymýšlí jak a co by ale nikdy je ještě nenapadlo a ani nenapadne udělat takový tarif, jako třeba tenhle za dvě killa i s daní,ledas kde jinde to jde, ale česká trojka to jsou kur.... k pohledání, no a bodejt by ne, když mají už drahně let zalobovaný parlament, tak ať ti blbý Češi platí, je to jako s jídlem co sem vozí německé prasata a klidně to prodávají jako úplně stejné a totožné jako u nich v Německu, každý ví že to není pravda a jen co je stejné je obal, ale jinak je to odpad co se k nám dováží,šak co české prasata to sežerou a můžou být ještě rádi že to tady mají. Dokud nebude pro českého občana zastání na úrovni státu, tak tito pancharti se stále budou pakovat a ušklíbat se nad tím jaký je český národ debilní a tupí. Samostatní občané s tím těžko něco udělají. Takže tak to je milý přátelé.
Jan Kasik
Jan Kasik
Slovo neomezený. Synonyma: • neohraničený • nekonečný • bezmezný • absolutní.
nikde tam není 10-15GB dat
Pc Wifi
Pc Wifi
pripomina to srajdy prodejcu typu : posledni kus skladem !!! a za 2 dny tam je stale ten posledni kus... :o))) stejny srajdy mele i VDF, lakadlo to neni spatne, ale za 3 dny se prodlouzi o dalsi tyden beztak...
Karel Riesner
Karel Riesner
Kdyby to bylo do pětikila, tak by se i dalo, ale cokoliv nad pět set je zlodějina.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze