Tohle se Applu povedlo! V náročném droptestu nový iPhone Xs dopadl skvěle

32
Tohle se Applu povedlo! V náročném droptestu nový iPhone Xs dopadl skvěle
  • JerryRigEverything přináší droptest nového iPhonu Xs
  • Apple zapracoval na odolnosti a nový iPhone výsledkem překvapil

S příchodem nových iPhonů se na internet dostává čím dál tím více všemožných testů. Výdrží baterií a pitvou zařízení počínaje a drsnými droptesty konče. Svou troškou do mlýna přispěl i JerryRigEverything, který je známý tím, že smartphonům nic nedaruje a často kritizuje velmi vysokou cenu výměny prasklého skla u iPhonů.

Z jeho videa je však patrné, že Apple tentokrát doopravdy zapracoval na odolnosti nového iPhonu Xs, který byl během testu mnohonásobně upuštěn z výšky Jerryho kolene, pasu a následně i hlavy, když simuloval pád zařízení během telefonního hovoru. Neočekávalo se nic jiného, než rychlé naprasknutí skleněných zad nebo displeje, ale vše dopadlo jinak.

Loňský iPhone X příliš dobře nedopadl a utržil malou prasklinu po pádu z výšky pasu během simulace vytahování zařízení z kapsy. Malá prasklinka se při dalším pádu rychle proměnila v podstatně většího „pavouka“ na zadní straně. Jak dopadl nový iPhone Xs najdete ve videu. Věříme, že budete překvapeni, stejně jako byl Jerry nebo my. Stejně vám však doporučujeme nosit smartphone v ochranném pouzdru.

Technické parametry Apple iPhone Xs

Kompletní specifikace
Konstrukce143,6 × 70,9 × 7,7 mm, 177 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejPOLED, 5,8" (2 436 × 1 125 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 032 × 3 024), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ChipsetApple A12 Bionic,
Paměťvnitřní paměť: 64 GB / 256 GB / 512 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémiOS 12
Akumulátor2 658 mAh, bezdrátové nabíjení: ano
Dostupnostzáří 2018,
Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
No ja som už čítal že iPhone Xs a max majú už minimálne 3 problémy a to teda nie je boh vie čo. Jasne možno sa to bude dať opraviť updatom ale aj tak tak drahý telefónby takéto detské chyby mať nemal
Petr
Skvele a ted nejake realnejsi testy.. Treba za jak dlouho budu mit na displeji vlasove skrabance pri beznem vytahovani z kapsy? Odpoved : do dvou tydnu! Telefon mi za zivot spadl vsehovsudy 4x... ale do a z kapes ho davam nekolikrat za den.. Co se tak tedy zamerit na vydrz v tomto smeru? (ano existuji pouzdra.. ale...)
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
Takových videí je. Viděl jsem jich snad 5 na YT jich je plno a mnohokrát display praskl jak nic
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Nejdriv jsem byl odpurce iphonu, pak odpurce androidu a priznivec windows a opatrny priznivec iphonu, pak co me zacaly windows srat (mam doted), tak velky priznivec iphonu (byt jsem nikdy nevlastnil nic od applu) a ted, co jsem videl par androidu, co fakt za par let usly obrovskou cestu, tak jsem zase spis priznivce androidu (teda vlastne az najdu nejaky, co ma aktualizace a aspon zakladni vybavu v podobe Qi, co mely lumie uz pred dekadou) a odpurce iphonu. Ono uz nejde o nesmyslnou cenu (ktera proste je nesmyslna, stejne jako u nekterych androidu), ale o to, ze apple vyslovene uzivatelum ukazuje zvednuty prostrednicek. Viz absence dualsim v naprosto drtive vetsine sveta nebo to, ze ani u telefonu, co stoji vic jak 40 tisic, nepribali adekvatni nabijecku. To uz mi prijde takovy vysmech ze strany applu, ze i kdyby mel byt pozlaceny a cloveku by se po jeho koupi na konci pera udelal zlaty magnet, ktery by pritahoval rodidla vsech krasnych zen v okoli 20ti metru, tak ani tak by nestal za koupi .... No a drop test? Kdo ma obe ruce leve, tak at si koupi obal (uprednostnuju flip, ktery nejen chrani, ale vejdou se tam i karty). Pamatujete na tu reklamu lumia vs. iphone, jak tam ta zenska jezdila pres lumiu kancelarskou zidli a na iphone stacilo kychnout? Nemuzu to nikde najit, ale byla to sranda:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze