T-Mobile uvádí nový tarif pro M2M aplikace

T-Mobile vylepšuje svou nabídku určenou pro uživatele M2M aplikací. Od dnešního dne si mohou všichni zájemci aktivovat nový tarif M2M, který je, jak sám název napovídá, vhodný pro „machine to machine“ aplikace.

Tisková zpráva T-Mobile

T-Mobile vylepšuje svou nabídku určenou pro uživatele M2M aplikací. Od dnešního dne si mohou všichni zájemci aktivovat nový tarif M2M, který je, jak sám název napovídá, vhodný pro „machine to machine“ aplikace, jež přenášejí malé objemy dat. Uplatní se tak například u dohledových zařízení, zabezpečení objektů či logistiky vozového parku.

T-Mobile uvádí nový tarif pro M2M aplikace

M2M aplikace jsou jednou z nejdynamičtějších částí našeho Partnerského programu. Počet SIM karet, který se využívá v těchto řešeních, se každoročně zvyšuje o desítky procent,“ říká Jan Roule, ředitel útvaru Partnership a Wholesale společnosti T-Mobile.

Hlavními výhodami nového tarifu je jeho nízký měsíční paušál a volné jednotky nejen pro datové, ale i hlasové služby. Za 99 Kč bez DPH měsíčně (117,81 Kč s DPH) získá uživatel 30 SMS zdarma do sítě T-Mobile, 1 megabajt volných dat (EDGE a GPRS) a nově také hlasové služby – 5 volných minut volání. Předností jsou nízké ceny za datové přenosy po překročení limitu, 1 MB vyjde na 30 Kč bez DPH (35,70 Kč s DPH).

T-Mobile uvádí nový tarif pro M2M aplikace

Nový tarif se tak ideálně hodí pro všechny, jejichž M2M aplikace pracují s malými objemy přenášených dat, jako jsou například řešení pro logistiku vozového parku, zabezpečení budov, automobilů, lokalizace osob nebo dohled výtahů.

Novinka nahrazuje dosavadní paušální program Data&SMS. Jeho stávající uživatelé si mohou zvolit, zda si jej ponechají nebo přejdou na tarif M2M.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze