T-Mobile G1 se ukázal světu v plné kráse (fotogalerie)

Podívejme se na několik fotografií zachycujících přístroj T-Mobile G1. Pěkně zblízka je vidět QWERTY klávesnice s jednostranným zakončením v podobě prohnutí hrany. Velký dotykový displej a hromada vyžití, to je model G1 alias HTC Dream.

Telefon pracuje v sítích GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz a UMTS 1700 / 2100 MHz. Očekávejte tedy podporu videohovorů i rychlých dat, a to včetně nadstavby HSDPA (až 7,2 Mbps). Samozřejmostí jsou datové přenosy GPRS a EDGE. Stejně tak nesmí chybět USB 2.0 (HTC ExtUSB) pro připojení k počítači, pro bezdrátové připojení zas Bluetooth 2.0 (včetně A2DP profilu). Zastoupení má i Wi-Fi.

Aplikace Google Maps Street View umožňující panoramatické zobrazení ulic. Unikátní služba Google Mapy umožňuje uživatelům, aby si díky snadno ovladatelnému dotykovému rozhraní telefonu T-Mobile G1 prohlíželi mapy a satelitní snímky, vyhledali firmy, které se nacházejí v dané oblasti, či naplánovali trasu. T-Mobile G1 obsahuje i aplikaci Google Maps Street View, která zákazníkům umožňuje, aby se doslova za pochodu virtuálně procházeli ulicemi měst. Uživatelé mohou prozkoumávat vzdálená místa, jako by tam sami byli - a přitom třeba stát na rohu ulice a neudělat ani krok.

zdroj: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze