První kusy T-Mobile G1 s Androidem beznadějně zamluveny

4

Neoficiální blok operátora T-Mobile informoval, že jsou první předobjednávky mobilního telefonu T-Mobile G1 již beznadějně zamluveny. Podle původních plánů operátora mělo být k předobjednávce určeno 60 tisíc kusů telefonu.

Neoficiální blok operátora T-Mobile TmoNews informoval, že jsou první předobjednávky mobilního telefonu T-Mobile G1 již beznadějně zamluveny. Podle původních plánů operátora mělo být k předobjednávce určeno 60 tisíc kusů telefonu, přičemž konečná čísla se určitě liší. Všichni, na které se nedostalo, si tak musí počkat do 22. října, kdy začne oficiální prodej historicky prvního zařízení s operačním systémem Android od společnosti Google.


První kusy T-Mobile G1 s Androidem jsou již beznadějně zamluveny

Nepřehlédněte: preview T-Mobile G1

Komunikátor pro T-Mobile vyrábí tchajwanský koncern HTC. Přístroj nabízí 3,2" dotykový displej s rozlišením 480 x 320 px, výsuvnou QWERTY klávesnici, kolečko TrackBall, 3,2 Mpx fotoaparát, GPS přijímač spolupracující s Google Maps, procesor 528 MHz, paměť 192 MB RAM, 256 MB ROM a slot pro paměťové karty microSD. Datová výbava zahrnuje kvarteto GPRS, EDGE, 3G a HSDPA (až 7,2 Mb/s), dále pak bezdrátové Bluetooth 2.0 (profil A2DP) a Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g).

zdroj: TmoNews.com

Diskuze ke článku
martin
Panove,

Docela Vasemu webu fandim, ale chtelo by si to obcas ty clanky po sobe precist.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, jsme samozřejmě rádi, že našemu webu fandíte, ale můžete nám prozradit, jaké konkrétní chyby jste v článku našel?
t
vsichni na ktere se NEDOSTALO :)
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Opraveno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze