Tip ke koupi: nový Google Pixel 6a na Amazonu jen za 9 tisíc korun?

7
Tip ke koupi: nový Google Pixel 6a na Amazonu jen za 9 tisíc korun?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nabídka se objevila na stránkách německého Amazonu
  • Oproti ceně běžné v ČR lze ušetřit zhruba 3 tisíce korun

Nejlevnější zástupce řady Pixelů 6 s písmenkem „a“ jsme v naší podrobné recenzi pochválili za skvělou fotovýbavu, příjemné rozměry, slušnou výdrž a v neposlední řadě i dlouhou softwarovou podporu v podobě garance (alespoň) tří velkých aktualizací systému a pěti let bezpečnostních updatů. Pokud se tak smíříte s pro náš trh odvěkým „problémem“ v podobě absence 5G a nevadí vám jen 60Hz displej, jedná se o povedený smartphone střední třídy. Toto tvrzení navíc platí i s cenou okolo 12 až 13 tisíc korun, za kolik se u nás v rámci přeprodeje nabízí. Co teprve pak, kdyby stál ještě přibližně o tři tisíce korun méně?

Za zajímavou cenu (v přepočtu cca 9 tisíc korun) si jej totiž nyní můžete objednat z německého Amazonu z oficiálních „podstránek“ Googlu, viz amazon.de. Přímo v oficiálním Google e-shopu přitom telefon stojí v přepočtu zhruba o dva tisíce korun víc.

Dodejme, že zmíněná nabídka společnosti Amazon/Google není žádným způsobem vázaná na mobilenet.cz a z případného prodeje nám neplyne jakákoliv provize. Stejně tak všem zájemcům doporučujeme prostudovat podrobně podmínky nákupu, jednotlivé barevné varianty se například mírně liší cenou.

Google Pixel 6a

Rozměry152,2 × 71,8 × 8,9 mm, 178 g
DisplejOLED, 6,1" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx
ProcesorGoogle Tensor,
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor4 410 mAh
Diskuze ke článku
Jiří Mg Fans club
Jiří Mg Fans club
Za mobil s 60Hz displejem je to až dost peněz. Spíš konečně trošku adekvátnější cena než byla ta zaváděcí ...
Petr Kovář
Petr Kovář
Naposledy upraveno: 26. 10. 2022 18:59
Výborný telefon, čas sice ukáže, zatím po 14dnech používání večer 30%baterky a to dostane docela zabrat, volání,, Waze,,, email,, a youtube, SAP dohled, Zvažoval jsem dlouho Asus Zen8 vyřazen nemám rád Asus, Jábko IOS nepodporuje hromadu firemních veci, S22 baterka na nic a ostatní cokoli s displayen nad 6, 2" nechci kvůli velkosti... Tak mi google s cenou Amazonu 370€ Ulehčil výběr a to mě ani nelimitovala cena jelikož do limitu se vlezu 3x

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze