The Simpsons Tapped Out: žlutá rodinka konečně i pro Android

4

Simpsonovi, kdo by nejpopulárnější animovanou rodinku světa neznal. Zatímco televizní svět si podmanili již dávno, na mobilních telefonech jsme se s nimi nesetkávali. Až loni vyšla budovatelská hra Tapped Out, avšak jen pro iOS. Nyní se dočkali i majitelé přístrojů s Androidem.

Simpsonovi konečně dostupní pro Android

Loni v březnu vydavatelství EA Games vydala hru The Simpsons: Tapped Out. Jako první platformu si vybralo iOS a jásat tak mohli všichni majitelé iPhonů, iPadů a iPodů Touch. Zároveň bylo řečeno, že se brzy dočkají také majitelé zařízení s Androidem. Bohužel poté přišly problémy s verzí iOS, ta byla stažena z obchodu Appstore a navrácena byla až loni na podzim. Od té chvíle se na novo rozjelo čekání všech majitelů Androidu. V posledních týdnech to vypadalo, že EA ani neplánuje tuto hru pro systém od Googlu vydat.

The Simpsons: Tapped Out

Změna nadešla až včera, kdy The Simpsons: Tapped Out oficiálně vyšlo pro Android, což oznámila oficiální stránka na Facebooku. Žánrově hra spadá mezi budovatelské strategie. Vytváříte si svůj vlastní Springfield. Setkáte se všemi hlavními postavami a postavíte stěžejní budovy pro fungování města. Celá hra se navíc přizpůsobuje aktuálnímu dění. Nyní je tedy celý Springfield zasypán sněhem. Mnohem více podrobností o hře se dozvíte z naší loňské recenze.

Závěrem mám bohužel jednu dočasně špatnou zprávu. Simpsonovi pro Android jsou aktuálně dostupní jen pro pár vyvolených zemí a dle očekávání mezi Česká republika nepatří. Oficiálně si tedy hru z obchodu Google Play, kde je mimochodem zcela zdarma, nelze stáhnout. Dle oficiální stránky na Facebooku by se však mělo brzy změnit k lepšímu. V plánu je rozšíření do dalších zemí.

Stáhnout The Simpsons: Tapped Out

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Ondřej
One X v ČR to nebede, prý nejde v dané zemi :(
Guli
Nechapu proc sem davate na ios americkej odkaz na store nebo nvm. Odtud mi to nahlasilo ze pro moji zemi aplikace neni podporovana a kdyz jsem si simsny nasel na ipadu, tak jsem si je normalne stahl...
Jindra
Mě to šlo stáhnout odsud i na PC - http://www.tappedout.info/tapped-out-ke-stazeni/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze