Testujeme Sony Ericssony C702, G502 a 4G Combi k.

16

V redakci právě testujeme dvojici nových mobilních telefonů - odolný Cyber-shot Sony Ericsson C702 a Sony Ericssonu G502. Zároveň také testujeme 4G Combi kartu od T-Mobilu. Zeptejte se nás na to, co byste si chtěli v našich recenzích rozhodně přečíst.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


Sony Ericsson C702

Sony Ericssonu C702 je první odolný fotomobil značky Cyber-shot, v jehož výbavě nalezneme 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a detekcí tváře, GPS navigaci, funkci geotagging, hudební přehrávač s ekvalizérem, FM rádio s RDS nebo kvarteto datových služeb.

TIP: Přečtěte si také preview Sony Ericsson C702: odolný 3,2 Mpx Cyber-shot s GPS


Sony Ericsson C702 - oficiální fotografie

Sony Ericsson G502

Sony Ericsson G502 je stylový model, který nese 2 Mpx fotoaparát, QVGA displej a nechybí ani kvarteto datových přenosů (GPRS, EDGE, 3G a HSDPA) či aplikace Google Maps.

Stahujte původní témata ze Sony Ericssonu G502:

TIP: Přečtěte si také preview Sony Ericsson G502: stylový model s HS&hide;DPA


Sony Ericsson G502 - oficiální fotografie

4G Combi karta T-Mobile

4G Combi karta je PCMCIA karta pro sítě UMTS TDD 1900 / 872 MHz (obchodní název – „Internet 4G“) a GPRS/EDGE 900 / 1800 MHz. 4G Combi karta poskytne rychlé bezdrátové datové připojení k Internetu kdekoliv a kdykoliv, včetně zahraničí (v síti GPRS/EDGE, je-li k dispozici a umožňuje to tarif zákazníka). Výběr sítě (Internet 4G / GPRS/EDGE) probíhá automaticky, ale lze i manuálně. Kartu je možné používat v počítači s operačním systémem Windows 2000, Windows XP Home, Windows Vista nebo Professional s SP2.

Diskuze ke článku
Snekac
Vyzkoušejte prosím na C702 TrekBuddy a napište své dojmy z používání. Díky
Jirka M.
dobrý den, připojuji se k předchozímu dotazu. Také by mě zajímala výdrž baterie při používání GPS (ne A-GPS) a při poslechu FM rádia.
Děkuji
Kitovec
Bude se v ČR prodávat také světlá barevná varianta? Jakou variantu testujete vy?
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Dobry den, zatim se svetla varianta oficialne v CR neprodava. My testujeme tu svetlou, avsak neni to model urceny pro CR.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze