Testujeme Nokii X3-02, Sony Ericsson Cedar a další (HD video)

2

V redakci pro vás právě testujeme nové mobilní telefony. Jde první Nokii na platformě S40 s dotykovým ovládáním, model X3-02 Touch and Type, který můžete navíc shlédnout na videu. Dále k nám dorazil i levný Sony Ericsson Cedar a testu podrobujeme také dvojici telefonů BlackBerry 9100 a 9105 Pearl 3G. Ptejte se nás na to, co vás zajímá. Dotazy můžete pokládat přímo do diskuze pod článkem.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Nokia X3-02 Touch and Type

První telefon s dotykovým prostředím Series 40. Je tenký, levný a přitom nabídne HSDPA, Wi-Fi, 5 Mpx fotoaparát a FM rádio. Potěší také zajímavými barevnými variantami. Podívejte se na náš podrobný komentovaný videopohled, který vám přinášíme dříve, než vyjde samotná recenze.

TIP: přečtěte si také preview Nokia X3-02 Touch and Type: premiéra dotykové Series 40

Nokia X3-02 Touch and Type

Komentovaný videopohled:

Sony Ericsson Cedar

Cedar patří do ekologické řady GreenHeart a zaujme především podporou 3G včetně HSDPA. Novinkou je také Widget Manager 2.0, který doplní systém Sony Ericssonu o nové funkce v pohotovostním režimu. Potěší i přítomnost klasických konektorů.

TIP: přečtěte si také preview Sony Ericsson Cedar: takový normální Erik

Sony Ericsson Cedar - oficiální fotografie

BlackBerry 9100/9105 Pearl 3G

V redakci se nám usídlila také dvojice zdánlivě podobných modelů od kanadského společnosti RIM. Výbavou se od sebe vůbec neliší. Oba si poradí s rychlými daty a nabízí 3 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením. Model 9100 ovšem nabídne pod displejem zmenšenou formu QWERTY klávesnice. Dvojiče 9105 se spokojí s klasickou alfanumerickou klávesnicí.

BlackBerry 9100 Pearl 3G (velvo) a 9105 Pearl 3G (vpravo)
Diskuze ke článku
Tereza
Už ji mám také a je můžu říct, že je naprosto super. Levný tel s docela dost funkcemi. Zatím sjem nadšená. Jan mě zklamalo, že u nás ještě není fialová a růžová barva, prý až někdy po novém roce. Ale bílo-stříbrná je také naprosto super :)
aznoh
Zdravím, mohli byste uveřejnit fotku s volajícím kontaktem s uloženým obrázkem? jestli je fotka přes celý displej či jen pidi. Mluvím o Nokii X3. Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze