Testujeme: Asus M930, Nokii 5220 XpressMusic a další

3

Právě v těchto dnech testujeme dvojici nových Nokií - 5220 XpressMusic a 7310 Supernova, dva Asusy - P750 a M930. Zároveň i Fun Beat Bluetooth reproduktory S-120. Položte dotazy v diskuzi pod článkem, máte-li o některý produkt zájem.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


Nokia 5220 XpressMusic

Hudební telefon Nokia 5220 XpressMusic okouzluje zkosenou spodní hranou, řadou hudebních funkcí, 3,5 mm Jackem, 2 Mpx fotoaparátem, 512 MB kartou v balení a dlouhou výdrží. Na trhu se objeví na podzim.

TIP: Přečtěte si také preview Nokia 5220 XpressMusic: zkosená hrana budí respekt

Nokia 7310 Supernova

Nokia 7310 Supernova nabídne klasické prostředí Series 40 a přináší QVGA displej, hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 2 Mpx fotoaparát, Bluetooth, EDGE nebo slot pro paměťové karty microSD.

TIP: Přečtěte si preview Nokia 7310 Supernova: s výměnnými kryty Xpress-On

Asus P750

Displej má úhlopříčku 2,6", je aktivní, typu TFT, rozlišení 240 x 320 px a zobrazuje 65 tisíc barev. Podporuje datové přenosy GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA. Konektivita je zajištěna také díky miniUSB, Bluetooth 2.0, Wi-Fi. Výdrž zajišťuje baterie Li-Ion o kapacitě 1300 mAh.

Asus M930

Kvalitní komunikátor ASUS M930 přináší dva displeje, QWERTY klávesnici, 2 Mpx fotoaparát, paměť 64 MB RAM, 256 MB ROM, kamerku na videohovory, rychlé datové přenosy, Wi-Fi či Bluetooth 2.0.

TIP: Přečtěte si preview ASUS M930: konkurent pro komunikátor od Nokie

Fun Beat Bluetooth reproduktory S-120

Špičkové reproduktory Fun Beat S-120 umožňují díky unikátní technologii Bluetooth bezdrátový přenos dat a poslech hudby. Hudbu lze do zařízení přenášet až ze vzdálenosti 10 metrů a napájení je možné ze 4 ks AA baterií nebo ze sítě 220V. Reproduktory jsou ideální pro připojení k mobilnímu telefonu a všem typům MP3/4 přehrávačů, PC, notebooku, PDA. Předností je jednoduchá a rychlá instalace bez nutnosti propojení kabely.


Fun Beat Bluetooth reproduktory S-120
Diskuze ke článku
Berny
Jak je to s max. velikosti pam. karty? Nokia udáva 2GB, ale v testu na
mobile-review.com píší, že funguje i 8GB. Děkuji
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, máte pravdu. U Nokie 5220 XpressMusic fungují i některé 8GB karty. My jsme však neměli zrovna možnost v telefonu nějakou 8GB kartu vyzkoušet.
Verii
mam dotaz, co prosim znamena u nokie pri zapnuti telefonu heslo pro omezeni??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze