Nejnovější přístroje XpressMusic 5220 a 5320 nyní v prodeji

Dva z nejmódnějších designových přístrojů pro mobilní přehrávání hudby, Nokia 5220 XpressMusic a Nokia 5320 XpressMusic, jsou nyní k dispozici v České republice za cenu kolem 6 000 Kč.

Tisková zpráva 28. července 2008

Dva z nejmódnějších designových přístrojů pro mobilní přehrávání hudby, Nokia 5220 XpressMusic a Nokia 5320 XpressMusic, jsou nyní k dispozici v České republice. Tyto dva přístroje, které nabízejí velký výběr cenově dostupné hudby a zábavy, rozšiřují rostoucí počet telefonů řady XpressMusic v portfoliu firmy Nokia. Očekává se, že v maloobchodní síti v Česku se budou oba přístroje prodávat za cenu pohybující se kolem 6 000 Kč.

Nokia 5220 XpressMusic

„Pro spoustu lidí znamenají mobilní přístroje mnohem více než jen telefon,“ uvedl Slavomír Vaškovič, ředitel marketingu společnosti Nokia pro Polsko, ČR a SR. „S možnostmi řady telefonů Nokia XpressMusic lidem stačí pouze jediný přístroj, aby měli přístup ke své hudbě a mohli sdílet obsah s přáteli a on-line komunitami. Navíc Nokia 5220 XpressMusic bude po dobu srpna a září u vybraných obchodních partnerů v prodeji s jednoměsíčním tarifem na neomezené množství stahování muziky zdarma. Považujeme za důležité nabízet zákazníkům mobilní telefon s širokým hudebním obsahem, který jim umožní vybrat si takovou hudbu, kterou mají nejraději.“

Nokia 5220 XpressMusic – navržen pro hudbu na cestách

Přístroj Nokia 5220 XpressMusic byl navržen proto, aby poskytoval okamžitý přístup k hudbě kdykoli a kdekoli. Jedinečný asymetrický design a dodávaná šňůrka usnadňují nošení přístroje. Nokia 5220 XpressMusic dále nabízí až 24 hodin přehrávání, dedikovaná hudební tlačítka XpressMusic a světelné efekty probleskující v rytmu hudby. Dalšími funkcemi jsou 3,5mm audio jack, zvukový chip pro zvuk v kvalitě Hi-fi, rozšiřitelná paměť až do 8 GB a USB 2.0 a HSDPA pro rychlejší přenos a stahování hudby. Nokia 5220 XpressMusic bude dostupná ve třech barevných provedeních: červeném, modrém a zeleném.

Preview Nokia 5220 XpressMusic: zkosená hrana budí respekt

Nokia 5320 XpressMusic – 3G zábava s dynamickým designem

U nového přístroje Nokia 5320 XpressMusic je poslouchání oblíbených melodií stejně snadné jako pouhé vyslovení jména umělce a písně či použití dedikovaných hudebních tlačítek XpressMusic. S novým Say and Play, hlasově ovládaným hudebním přehrávačem, a konektivitou web 2.0, nabízí Nokia 5320 XpressMusic výjimečnou hudbu a přístup k internetu.

Preview Nokia 5320 XpressMusic: hudba, HSD&hide;PA i N-Gage

Nokia 5320 XpressMusic dále obsahuje speciální hrací klávesy pro N-Gage, které při orientaci přístroje na šířku přinášejí skvělý herní zážitek. Technologie HSDPA umožňuje rychlý přístup k N-Gage, který bude k dispozici pro download, plnohodnotný internetový prohlížeč i přístup k Ovi a Nokia Search 4.1, dávající lidem možnost snadno vyhledávat i sdílet obsah či informace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze