Tesco Mobile prodlužuje nabídku dvojnásobného kreditu o dva roky

34

Věrní zákazníci virtuálního operátora Tesco Mobile, kteří jeho služby využívají už alespoň od letošního února, se mohou těšit na prodloužení akce s dvojnásobným kreditem. Operátor oznámil, že jej bude nadělovat až do konce roku 2017.

Tesco Mobile

Akce se zdvojnásobením kreditu u Tesco Mobile byla dlouhou dobu velkým tahákem pro nově příchozí uživatele. Operátor ji nicméně 24. února 2015 ukončil a SIM karty aktivované po tomto datu již výhodu získávat nemohly. Všechny starší SIM karty však výhodu mají i nadále a nic se na tom měnit nebude. Tesco Mobile oznámil, že dvojnásobný kredit bude uživatelům nadělovat minimálně do konce roku 2017.

TIP! Velká zpověď virtuálních operátorů: snaživý Tesco Mobile

„Víme, že naši zákazníci netrpělivě očekávali rozhodnutí, jestli bude nabídka dvojnásobného kreditu prodloužena i do dalšího roku. Protože si jich vážíme a chceme jim dokázat, že Tesco Mobile drží slovo, rozhodli jsme se prodloužit nabídku rovnou o dva roky. Naší prioritou je zajistit zákazníkům maximálně výhodné podmínky v dlouhodobém časovém horizontu. Zároveň doufáme, že díky prodloužení staré nabídky motivujeme i ty, kteří z nějakého důvodu přestali svou starou SIM kartu využívat, aby ji opět zaktivnili,“ uvádí Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile.

Zdroj: Tisková zpráva Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Velda
Ha, ale byla to chvíle napětí, co? :-D
Longi
Dobrá zpráva, pro "prvouživatele". Skrze firemní bonus jsem Tesco mobil zrušil, ale za stávajících podmínek bych už do něj nešel. Osobně si myslím, že bez dvojnásobného kreditu Tescomobile jen těžko získá novou klientelu.
hogofogo
zůstalo a ji to dobití pro prvouživatele 200kč,nebo od nového roku 300kč.nikde jsem to nenašel.
first
jsem zvědav, jak odůvodní zvýhodnění jedné skupiny uživatelů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze