Tesco chystá nový smartphone: má být dobrý jako Galaxy S5

6

Podle dostupných informací bude telefon britského obchodního řetězce založen na platformě Android a bude svým vybavením schopný konkurovat vlajkovým lodím tohoto segmentu, jako je například Samsung Galaxy S5 nebo Nexus 5. Cena však bude výrazně nižší.

Prozradil to generální ředitel Philip Clarke při rozhovoru v rádiu BBC 5. Podle něj má být cenová politika vůči konkurenci nastavena velice agresivně a nebudou chybět ani přímé přístupy ke službám provozovaným Tescem, jako je například Blinkbox. Telefon má být uveden na trh ještě před koncem roku 2014, prodejce se určitě bude snažit stihnout lukrativní předvánoční prodeje.

Díky příznivé ceně se tabletů Hudl prodalo už přes půl miliónu.

Společně s tímto smartphonem byla oznámena také druhá verze tabletu Hudl, který se v Británii má začít prodávat už v září. Předchozí verze se prodalo přes půl miliónů kusů, a to rovněž díky příznivé cenové politice. Sedmipalcový a relativně dobře vybavený přístroj se prodává za 119 liber, tedy asi čtyři tisíce korun. Ani jeden z výrobků se pravděpodobně nedostane do prodeje v síti Tesco v České republice, je ale minimálně zajímavé vidět, jaké aktivity se dějí v zahraničí a za kolik lze pořídit špičkový smartphone.

Zdroje: bbc.com

Diskuze ke článku
Olaf
tak to mne rozsekalo. Tak to dava radne na frak exkluzivite (Shit)Androidich zarizeni od samskungu.

Nejaky Tesco Mobile v bananove slupce se bude srovnavat s bajnym Galaxy S5 v umele kuzi :-). Mozna nebude mit ctecku otisku prstu, ale prilozite bramboru a telefon se odemkne


A ja porad cekam na iPhone od Kauflandu, Lidlu nebo Jednoty - to bude teprve terno - 15 jadrovy Qualcomm, 10K displej, S ANDROIDEM 8.5 , A hlavne s kosikem na ovoce, sackem na chleba, vodotryskem a zetonem do nakupniho kosiku. a to vse v edici Google Play - uz mam predobjednano
Lukáš Müller
Lukáš Müller
Samsung Galaxy S5 je vyvedený v umělé kůži? Nějaké nezaznamenaná limitka? Osobně takovému telefonu tleskám, samozřejmě v případě, že by se to týkalo naší malé republiky.
Dominik Pilař
Dominik Pilař
Naposledy upraveno: 7. 5. 2014 14:11
Uz jen ten nadpis mi přijde vtipný dobrý jako samsung galaxy s5 tak to se mají čím chlubit :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze