Telegram X je rychlejší aplikací pro iOS. Plně nahradí původní Telegram

3
Telegram X je rychlejší aplikací pro iOS. Plně nahradí původní Telegram
Fotografie: Telegram
  • Aplikace Telegram se stane na systému iOS rychlejší a uživatelsky přívětivější
  • Za vším hledejme speciální jazyk Apple Swift

Apple v lednu představil aplikaci Telegram X určenou pro operační systém iOS. Jde v zásadě o starý Telegram, ovšem v tomto případě psaný ve speciálním programovacím jazyku Apple Swift. Díky tomu je aplikace mnohem svižnější a lépe ovladatelná. Celkově tak funguje na iOS lépe. Doposud jste si z obchodu AppStore mohli stáhnout nejen standardní Telegram, ale také Telegram X.

Během uplynulých měsíců získali zástupci společnosti cennou vazbu od prvních několika tisíc uživatelů. Díky nim je Telegram X údajně připraven k úplnému nasazení a v horizontu jednoho či dvou týdnů má dojít k úplnému nahrazení původní verze.

Stáhnout Telegram Messenger

Google Play App Store Microsoft Store

Diskuze ke článku
Petr
Na Androidu používám Telegram X taky, tam je kromě vyšší rychlosti (app je komplet přepsaná) výhoda v tom, že mnohem dříve dostává nové funkce.
Franta
Swift není žádný "speciální programovací jazyk". Je to úplně normální programování jazyk. Když už, tak by spíše zasloužil přívlastek moderní (na rozdíl od Objective C). A ne, Swift za zvýšení rychlosti nemůže. Je úplně stejně rychlý jako Objective C, ve kterém se pro iOS programovalo do teď (a bohužel stále programuje). Za navýšení rychlosti tak může spíše přepsání = poučení se z chyb, a možná použití novějších API.
Tom
Apple v lednu představil aplikaci Telegram X? Apple koupil Telegram??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze