Telefon roku? Xiaomi možná chystá menší variantu modelu Mi MIX

7

O značnou pozornost novinářů, ale i uživatelů, se postaralo poměrně nedávno Xiaomi, které představilo nový model Mi MIX, jenž vyslyšel přání mnoha uživatelů a zmenšil rámečky kolem displeje takřka na minimum. Jde však stále o obří telefon. Čínský výrobce však možná připravuje výrazně menší verzi.

Xiaomi Mi MIX
Současný model Mi MIX

Současná novinka Xiaomi Mi MIX, kterou mimochodem aktuálně testujeme, se chlubí nejen špičkovou výbavou či keramickým tělem, ale hlavní lákadlo je na čelní straně. Tu totiž téměř zcela zabírá 6,4palcový displej a rámečky po bocích a nad displejem jsou skutečně minimální. Velmi malý je pak i rámeček pod displejem. Díky tomu se Xiaomi může pyšnit rozměry obvyklými u telefonu s 6palcovým displejem. Dokonce není o mnoho větší než Apple iPhone 7 Plus, který má však téměř o celý palec menší displej.

TIP! Budoucnost dorazila, testujeme úžasné Xiaomi Mi MIX

Xiaomi MI MIX mini

Přesto před sebou máme doopravdy velké zařízení, které se jednou rukou pohodlně neovládá. Naděje pro uživatele však přeci jen svitla. Objevily se tajné fotografie, na kterých je po boku Xiaomi Mi MIX další model shodné konstrukce, avšak menších rozměrů. Dle spekulací by menší zástupce měl nabízet 5,5palcový displej, avšak jeho velikost by odpovídala dnešním telefonům s displeji o úhlopříčce 5,1 nebo 5,2 palce. Výbava by se zásadně lišit neměla a opět bychom měli čekat Snapdragon 821 nebo 4GB operační paměť. Mírný pokles nastane pouze u interního úložiště, které má nabízet 64 GB prostoru.

V tuto chvíli je známo jen málo informací a ani výše zveřejněné fotografie nejsou zárukou, že je nové Xiaomi opravdu v přípravě. Současně spekulace však zmiňují, že bychom se novinky měli dočkat ještě v tomto roce.

Zdroje: news.mydrivers.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
hoax
To by byl prodejní hit
Igy
Bez EU LTE? Dekuji nechci...
tomas
Chcem windows s takým fonom
Raptor
Cinsky blabol ze telefon roku ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze