Tajný Sony Ericsson S500i: zelený vysouvák s HSDPA

3

Sony Ericsson připravuje vysouvací telefon s označením S500i. Přístroj se svěžím zeleným krytem zřejmě konstrukčně vychází z modelu W850i, je však podstatně tenčí. Mluví se totiž o 12,5 milimetrech.

Sony Ericsson připravuje vysouvací telefon s označením S500i. Přístroj se svěžím zeleným krytem zřejmě konstrukčně vychází z modelu W850i a přinese stejnou tloušťku - pouze 14 milimetrů.

Kromě 2 Mpx fotoaparátu, 3G a QVGA displeje nejsou další informace o výbavě známy. Mluví se o přítomnosti HSDPA pro rychlé stahování dat v sítích 3.generace. Kromě fotografií se na portálu Youtube objevilo také video. Spekuluje se o otočném ovladači, což nám však připadá nepravděpodobné. Nechme se ale překvapit, představení by totiž mělo přijít 8.května spolu s modelem P700i.

Aktualizováno

Sony Ericsson S500i se nakonec ukázal být téměř kopií Walkman modelu W580i. Přináší tedy 14 milimetrů tenké vysouvací tělo, 2 Mpx fotoaparát, EDGE a podporu paměťových karet. Na přítomnost 3G nebo dokonce HSDPA můžete zapomenout.

Diskuze ke článku
Karolina
Chtěla bych se zeptat, kdy se Sony Ericsson S500i objeví na českých prodejnách. Děkuji
Miska
chtěla bych se zeptat kdy nejdříve půjde objednat přes interneta a v jakém cenovém rozmezí se bude pohybovat.Moc se na něho těším, má krásný design.
Janka
Ano už se prodává i v prodejnách, ale hlavně na internetu v různých obchodech...osobně doporučuji www.mobilky.cz a stojí kolem 7000Kč...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze