Tajné: špionážní fotografie Sony Ericssonu W890i (Aktualizace)

5

Na fóru zahraničních stránek esato.com se včera objevila čtveřice špionážních fotografií nového Sony Ericssonu. Z těchto obrázků lze vyčíst, že půjde zřejmě o nástupce tenkého Walkmanu W880i, tentokrát však s 3,2 Mpx fotoaparátem.

Na fóru zahraničních stránek esato.com se včera objevila čtveřice špionážních fotografií nového Sony Ericssonu. Z těchto obrázků lze vyčíst, že půjde zřejmě o nástupce tenkého Walkmanu W880i, tentokrát však s 3,2 Mpx fotoaparátem. (1x Aktualizováno)

23. září 2007

Zdá se, že Sony Ericsson připravuje nástupce tenkého modelu W880i. Novince s pravděpodobným označením W890i nebude chybět propracovaný hudební přehrávač Walkman, slot pro paměťové karty Memory Stick Micro (M2), podpora sítí 3.generace (UMTS) nebo i fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx a autofocusem. To vše ve velmi tenkém těle telefonu. Zamrzí jen absence přisvětlovací diody nebo xenonového blesku.


Špionážní fotografie nového Sony Ericssonu

Aktualizováno 26.září 2007

Na zahraničním fóru stránek esato.com se dnes objevily další špionážní fotografie. Tentokrát tajný autor dokázal zachytil prostředí telefonu, resp. hudební přehrávač Walkman a prostředí fotoaparátu. Dále se velmi silně hovoří o kvartetu datových přenosů: GPRS, EDGE, 3G i HSDPA. Snad se tyto předčasné prognózy vyplní.

zdroj: esato.com

Diskuze ke článku
anonymní8
Je pěkně ošklivý, ale mohla by to být levnější alternativa Nokie 5610 - něco, co u Sony Ericsson s výjimkou nejdražších modelů ještě nebylo, Cyber-shot a Walkman v jednom.
JohnyAsbest
obávám se, že stále nic nového, vše při starém, quo vadis SE ? tvoje mobily vypadají už jako hračky pro děti.................
SEGA
ma prehravac walkman 3.0 je to vidiet na fotkach!!!
anonym8
O HSDPA pochybuju, ale bylo by to skvělé

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze