Tajná Nokia Lumia Icon (929) uniká na fotografiích, představí se brzy

11

Nokia již velmi brzy představí nové modely pro rok 2014. Nebude mezi nimi chybět také pětipalcová zástupkyně, která zřejmě ponese označení Lumia Icon, případně Lumia 929. Nyní unikají kvalitní fotografie bílé varianty.

O Nokii Lumia 929 jsme vás podrobně informovali již na podzim loňského roku. Mělo by se jedna o novou vlajkovou loď, která se postaví do přímé konkurence pětipalcovým Androidům. Nabídne totiž FullHd rozlišení displeje, procesor Qualcomm Snapdragon 800 nebo 20megapixelový PureView fotoaparát. Doposud jsme byli vždy svědky černé varianty. Nyní se však objevily fotografie varianty s bílým zadním krytem. Jedná se o verzi pro amerického operátora Verizon.

Nokia Lumia Icon (929)

Zůstává tak otázkou, zda-li s tímto modelem Nokia počítá i pro globální trhy. Je velmi pravděpodobné, že ano, nicméně zřejmě s mírně jiným označením. Dříve se spekulovalo o názvu Lumia 930. V případě americké varianty by však s velkou pravděpodobností mohlo jít o Lumii Icon, což potvrzuje únik uživatelské příručky, za kterým stojí @evleaks.

Poslední důležitou informací, kterou jsme se dozvěděli, je datum začátku prodeje. Bohužel jde o dva termíny: 5. únor nebo 5. březen. Pravděpodobněji se jeví druhý termín, neboť bude krátce po veletrhu MWC 2014, kde by nová vlajková loď Nokie mohla být představena.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Vzhľadom na tú hrúbku tam dúfam bude aspoň 3500 až 4000 mAh batéria :)
blk
Tak toto už vypadá jako slušná náhrada za L 920. Doufejme že tam zůstane TFT IPS display a nebudou tam cpát AMOLED jeko u L 925. A snad přibude i slot na karty a nechají tam bezdrátové nabíjení. Jestli to všechno klapne, tak už o ní začnu celkem vážně uvažovat. Go WP!!!
Refael
To je jen část pravdy. Problémem u AMOLEDu je vypalování displeje, obvykle horší čitelnost displeje na sluníčku(aby se až příliš rychle nevypaloval displej- barevné pixely) a též barevná věrnost.
Na 2.stranu AMOLED má skvělou černou, která násobí hloubku obrazu/barev.
Osobní zkušenost s SGS II.
Mira
nebýt označení 929 tak mě to připadá jak " stará " lumia 900,nebo N9,kromě dlaždic. Už by měli s tím designem něco udělat,všechno vypadá na jedno brdo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze