Tajná dotyková Nokia 5250: tentokrát v plné kráse

1

Na Ovi Store se omylem objevila možnost vybrat dosud nepředstavený telefon. Je jím dotyková Nokia 5250, která bude zřejmě nástupcem modelu 5230. Opět se budeme moci těšit na Symbian a nízkou cenu.

Z malého obrázku je patrný hranatější design, přesně v duchu nejnovějších Nokií. Další detaily však zůstávají neznámé. Jako logické se ukazuje použití displeje s rozlišením 360 x 640 pixelů a úhlopříčkou kolem 3,2 palce a použití GPS modulu. Možná se dočkáme též Wi-fi, které předchůdci citelně chybělo.


Možnost výběru prozatím neexistujícího telefonu Nokia 5250 na Ovi Store

Představení telefonu by mělo proběhnout každým dnem. Jakmile k tomu dojde, přineseme obratem kompletní preview této novinky, která by se mohla stát jedním z dalších masově prodávaných dotykových telefonů. Záležet však bude na ceně.

Aktualizováno 10.8.2010 - nová fotografie

Server http://lovemynokia.com přinesl nedopatřením fotografii nepředstavené Nokie 5250, kterou budou moci soutěžící vyhrát v jedné ze soutěží. Větší fotografie ukazuje opravdu vcelku malý displej, který by mohl mít úhlopříčku 3 palce nebo méně. Další technické informace však zůstanou záhadou do oficiálního představení přístroje.


Nokia 5250 - fotografie ze serveru lovemynokia.com

zdroj: Ovi Store, lovemynokia.com

Diskuze ke článku
Xman
Vidíte taky nějaký ZÁSADNÍ rozdíl oproti této Nokii a 5230?
Je to jenom tragické přešlapování na místě, bez jakékoliv inovace.
A opět bez WIFI....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze