T-Mobile představuje Twist s 20% kreditem navíc

T-Mobile přináší další novinky. Nejvýhodnější předplacenou kartu na trhu Twist přátelé Extra mohou zákazníci nově pořídit na více než 3 300 pobočkách České pošty, kde navíc dostanou 20 % kreditu jako bonus. Stačí si jen kartu zakoupit a poprvé dobít v termínu od 16. 4. 2012 – 31. 5. 2012.

„T-Mobile má nejvíce zákazníků s dobíjecí kartou mezi všemi operátory, proto se stále snažíme přicházet se zajímavými nabídkami i pro tuto významnou skupinu klientů,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu – consumer segment, a dodává: „Předplacená karta patří mezi nejoblíbenější produkty, proto rozšiřujeme její dostupnost tak, aby si jí mohli pořídit zájemci skutečně ze všech koutů České republiky.“

T-Mobile - budova

Twist přátelé Extra při pravidelném dobíjení ve výši tři sta korun měsíčně umožňuje volat do všech sítí za cenu 3,50 Kč/min a textovat za 1,50 Kč/SMS na neomezený počet kontaktů. Zákazníkům navíc zdarma dorazí upozorňující SMS s informací o nutnosti doplnění financí. Na zvýhodněnou sazbu si ale sáhnou i ti, kteří nechtějí kredit posílat pravidelně a stačí jim volat a textovat nejvíce právě na 5 vybraných čísel.

Nově nyní bude tato SIM karta dostupná pro zákazníky ve všech koutech celé republiky, tedy na více než 3 300 prodejních místech České pošty. Koupí a prvním dobitím přímo v rozsáhlé síti poboček pošty zákazníci navíc získají bonus 20 % kreditu navíc.

Více informací naleznete na stránkách www.t-mobile.cz.

Zdroje: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze