První unboxing dvoudisplejového Vivo NEX 2 odhaluje ochranné pouzdro i sluchátka

3× aktualizováno
6
První unboxing dvoudisplejového Vivo NEX 2 odhaluje ochranné pouzdro i sluchátka
  • Jako hlavní displej by mohl být posloužit 6,59palcový AMOLED panel
  • Sekundární displej pravděpodobně nabídne poměr 16:9

Aktualizováno 21. 12. 2018

První unboxing Vivo NEX 2 byl natočen youtuberem Frankie Tech, který byl z telefonu doopravdy nadšený. V balení nalezneme kromě nabíjecího adaptéru také bílá sluchátka a ochranné silikonové pouzdro, které bude krýt boky zařízení. Pokud chcete unboxing přeskočit a více vás zajímá samotný telefon, můžete se přesunout na čtvrtou minutu.

Aktualizováno 11. 12. 2018

Heslem „dva jsou víc než jeden“ se kromě Nubie X řídí také Vivo NEX 2. Jak má ale vlastně uživatel mezi dvěma displeji „přepínat“? To vám prozradí nové video se zajímavým hudebním doprovodem, na kterém můžeme vidět změnu obrazovky jednoduchým gestem posunutí doleva.

Aktualizováno 3. 12. 2018

Dvoudisplejové Vivo NEX 2 bude s největší pravděpodobností oficiálně představeno již 11. prosince a podle uniklých informací na sociální síti Weibo se dočkáme i varianty s 10GB RAM a 128GB úložištěm. Čínská společnost rovněž vydala nové video, které podtrhuje přítomnost dvou displejů.

Původní informace z 26. 11. 2018

Reakce na dvoudisplejovou Nubii X od ZTE na sebe nenechala dlouho čekat. Nubie X dvojicí zobrazovacích panelů elegantně vyřešila problém s vysunovacími mechanismy, výřezy nebo selfie kamerkou a Vivo NEX 2 je odpovědí na počin Nubie. Ke dvěma displejům navíc přihodí také tři fotoaparáty na zadní stranu.

Vivo NEX 2

Na podrobnější závěry je zatím brzy. S největší pravděpodobností se však v zařízení setkáme se Snapdragonem 845, kterému by mohlo dělat společnost 8 GB RAM a veliké úložiště. Jako hlavní displej by mohl být posloužit 6,59palcový AMOLED panel, který jsme mohli vidět u Vivo NEX S. Sekundární displej pravděpodobně nabídne poměr 16:9, aby byl zajištěn dostatek místa pro trojitý fotoaparát umístěný na vrchní straně.

Diskuze ke článku
Pepa Novák
Pepa Novák
Na rozdíl od skládacích telefonů nebo výřezů, jako vývojově dočasných řešení, se mi tohle jeví jako smysluplná cesta. Displej vzadu nemusí být nic extra, zato foťáky můžou, a vepředu může být jenom displej, dost velkej na všechno, co člověka napadne s telefonem provádět. A je to jeden solidní kus telefonu. palec nahoru
Marv
Iba mne to príde divné aby sa noví model telefónu predstavil každého pol roka a nejde len o vivo ale aj iné firmy. Neprejde týždeň aby sa nepredstavili aspoň dva nové mobily, kde sú tie časy keď sa toto dialo na nejakých veltrhoch pár krát do roka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze