Swarovski ozdobí Galaxy S5 a Gear Fit od Samsungu

7

Samsung oznámil prohloubenou kooperaci se společností Swarovski. Tou by měla být exkluzivní kolekce Swarovski for Samsung pro vlajkovou loď Samsung Galaxy S5 a hodinky Gear Fit. V minulosti jsme mohli vidět výsledek této spolupráce na zařízeních Galaxy Note 3, Galaxy S4 a dokonce Galaxy S3 Mini.

Rakouský gigant, který se zaměřuje na prodej a zpracování drahých kamenů nyní pomůže vyzdobit Galaxy S5 a Gear Fit od Samsungu. Těžko se však dá očekávat, jestli se tyto exkluzivní verze dostanou i k nám. Ohlášeny jsou prodeje v Koreji, předprodej v Číně a brzká online dostupnost ve Spojeném Království

Zadní kryty na S5 a návleky na Gear Fit

Galaxy S5 se dočká kompletního posetí zadního krytu drahými kameny, které mají být speciální formou úpravy zaimplementovány tak, aby postupně nevypadávaly. Tento model bude dostupný v provedení „sytě modrá“ a „tajemně černá“. Pro Gear Fit budou dostupné malé návleky na řemínky, které budou stejně jako kryt S5 posety barevnými kameny. Cena Samsungem nebyla poskytnuta, ale určitě půjde o exkluzivní zboží, za které si jihokorejská společnost nechá dobře zaplatit.

Zdroje: androidcommunity.com, samsungmobilepress.com

Diskuze ke článku
n7610
Kdyby radši pracovali na aktualizacích , a ne na takových kravinách. ;-)
Dominik Pilař
Dominik Pilař
S5ce už nic nepomůže...
Lukáš
Ukázkový kýč.
Michal
zkrášlí?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze