Starší telefony od Samsungu nedostanou funkci Always On

11

V neděli večer byly světu oficiálně představeny nové Samsungy Galaxy S7 (edge). Ačkoliv na první pohled nepřinášejí zásadnější inovace, nové funkce mají. Mezi nimi je i funkce displeje Always On, která na displeji stále zobrazuje důležité informace. Ta však zůstanou výsadou jen nových modelů, na staré se nedostane.

Samsung Galaxy S7 edge

TIP! První dojmy ze Samsungu Galaxy S7? Naprostá špička

Funkce Always On nepřináší sice nic, co bychom ještě nikdy neviděli, ale přesto byla očekávána. Pomocí ni zůstane na displeji například čas či informace o zmeškaných událostech i ve chvíli, kdy telefon uzamknete. Vždy bude svítit pouze část displeje, a to z důvodu minimalizace energetických nároků. Prvně se funkce na telefonech Samsungu objevuje právě na nových modelech Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Jihokorejský výrobce navíc potvrdil, že na starší telefony tuto funkce nikdy nepřinese a zůstane tedy výsadou jen nových modelů. Jedním z důvodů je patrně i snaha ponechat novinkách výhodu oproti starším modelům.

Samsung Galaxy S7 – MWC 2016

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pavel
a co Galaxy A3 a A5 to jsou taky nové telefony
Romualdo
Nejde mi do hlavy, proč tuto užitečnou funkci neměly všechny telefony s Amoled displeji, když právě tam to největší smysl???
Hexagon
Always-on by mohol dostat G Flex 2 vo forme updatu,tam sa ten POLED displej priam ponuka
Jedd
Všechno je to jen o marketingu. Není důležité, zda to starší přístroj zvládne, ale aby se lépe prodával současný model. Všichni prskají pořád kvůli něčemu na Apple, ale je vidět, že se většina firem chová stejně. Nicméně se určitě objeví nějaký neoficiální port, takže by to mohlo být v pohodě. To je výhoda :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze