Stáhněte si šest běžně placených her pro Android zadarmo! Raději však neotálejte

5
Stáhněte si šest běžně placených her pro Android zadarmo! Raději však neotálejte
  • Dnes vám představíme několik her zdarma, které si běžně musíte zakoupit
  • Stáhnutím některých her můžete ušetřit až 80 korun
  • Na své si přijdou milovníci oživlých mrtvol i ti, kteří chtějí potrápit mozkové závity pomocí logických hádanek

Advent se blíží a kromě rodinné pohody a zaslouženého odpočinku budete mít konečně čas se věnovat i svým oblíbeným kratochvílím, ke kterým jistě patří i hraní her. A proč si nezahrát třeba na telefonu? Navíc se můžete vždycky vymluvit na to, že si jen potřebujete „vyřídit několik emailů“.

No a když už jsou ty Vánoce, malou nadílku si pro nás připravila i některá herní studia, jejichž výtvory si dnes krátce představíme. Obvykle placené hry si můžete po omezenou dobu stáhnout zdarma (se stáhnutím her bychom však v žádném případě neotáleli). Mezi herními tituly si přijde na své téměř každý. Pojďme se na ně tedy podívat.

Live or Die: Survival Pro

Milovníky zombie filmů potěší Live or Die: Survival, kde se za pomoci sbírání nástrojů a budování opevnění musíte vyrovnat s náporem oživlých mrtvol, které na vás útočí dnem i nocí.

Stáhnout Live or Die: Survival Pro

Google Play App Store (zdarma)

Laserbreak 2 Pro

Druhá hra potrápí vaše mozkové závity. Navíc je takřka povinností pro každého, kdo si v dětství rád hrál s laserem a zrcadly. Jak postupujete dalšími levely, obtížnost se zvyšuje, takže vás hra jen tak neomrzí.

Stáhnout LASERBREAK 2 Pro

Google Play

Náš TIP: Mind Games Pro

Mind Games je sbírkou miniher a úkolů, které vás otrhnou od vánočního programu v televizi a donutí váš přemýšlet. Podle výzkumu se díky hraní těchto miniher můžete zlepšit soustředěnost a krátkodobou paměť. Hra se standardně prodává za 79,90 Kč.

Mind Games Pro

Stáhnout Mind Games Pro

Google Play App Store (zdarma)

Little Stars for Little Wars 2.0

Pokud jste sledovali nedávné přistání na Marsu a sami byste se chtěli podívat do vesmíru, měli byste dát šanci hře Little Stars 2.0. Váš úkol je prostý: získat všechny hvězdy náležící nepříteli, které mají ve hře podobu barevných uzlů. Ve hře najdete 162 offline levelů, takže máte o zábavu postaráno minimálně na několik hodin.

Stáhnout Little Stars for Little Wars 2.0

Google Play App Store

CELL 13

Ovládáte fyzikální zákony a dobře víte, jak fungují? CELL 13 nabízí 13 rozsáhlých levelů a 65 unikátních hádanek, které během hraní musíte vyřešit. K tomu využijete několik druhů materiálů a nástrojů. Vaši kreativitě se zde meze rozhodně nekladou.

Stáhnout CELL 13

Google Play

Cubes

Ve hře Cubes máte za úkol dostat pohybující se kostičky na vyznačený obrazec. Vše dotváří líbivá grafika a dostatečné množství levelů. Pokud však nemáte moc trpělivosti, dejte raději přednost jiným hrám.

Stáhnout Cubes

Google Play

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Kolik je v tom virů a hacků bankovních aplikací?
Porydge
Kvuli takovým hrám má nový iPad výkon jako Xbox one X? Takovéhle hry pamatuju z dob kdy jsem chodil na střední a dvě jádra o taktu 1ghz ve spojení s 1Gb RAM byla high end. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze