Spouštíme unikátní mobilní verzi mobilenet.cz

Spustili jsme pro vás mobilní verzi mobilenet.cz. Nyní si nás tak na mobilu i tabletu můžete číst mnohem pohodlněji. Na mobilní verzi jsme si dali opravdu záležet a v mnoha ohledech je opravdu unikátní. V tomto článku a na videu vám představíme, co vše umí a v čem je jiná, než běžné mobilní verze.

Nechcete plýtvat drahocenné FUP nebo jste jej dokonce přesáhli, jste na pomalém internetu nebo jen chcete mít informace po ruce co nejrychleji? Přesně k tomu účelu slouží mobilní verze našeho serveru pro zařízení s dotykovou obrazovkou.

Ještě než na mobilní verzi poprvé zavítáte, ukážeme vám, co vše dokáže. Není to totiž jen čtečka zjednodušené verze článků. Snažili jsme se pro mobily optimalizovat většinu funkcí mobilenet.cz a přinést dokonce ještě něco navíc. Mobilní verze se navíc designem a rozlišením přizpůsobí přímo vašemu mobilnímu telefonu, velikosti i rozlišení displeje. Podívejte se na video, kde vám mobilní verzi představíme.

Spouštíme mobilní verzi mobilenet.cz

V čem je mobilní verze mobilenet.cz unikátní?

  • Design se přizpůsobí operačnímu systému vašeho telefonu – mobilní verze webu mobilenet.cz je zvlášť navržena pro Android, iOS, Windows Phone a Symbian. Designem se podobá nativním aplikacím, čímž je orientace snazší a používání přirozenější a pohodlnější.
  • ovládací prvky jsou přizpůsobené nativní podobě na jednotlivých platformách
  • Rozložení se přizpůsobí rozlišení, velikosti a přetočení displeje. Máte malý displej s nízkým rozlišením? Žádný problém, zobrazí se vám základní zobrazení v rozložení pod sebou. Pokud ale přetočíte displej na šířku, zobrazí se vám dvousloupcové zobrazení. Máte tablet s vyšším rozlišením a větším displejem? Mobilní verze vám pak přidá třetí sloupec. Vždy se tak snažíme využít maximálně plochu displeje.
  • uspořádání a množství zobrazeného obsahu se přizpůsobuje velikosti a orientaci displeje
  • Mobilní verze vám automaticky ukáže nové články označené malou žlutou hvězdičkou. Okamžitě tak poznáte, zda nepřibyl nový článek.
  • Také v mobilní verzi je zachována kompletní navigace v rámci rubrik, vyhledávání, bleskovky z Twitteru, příspěvky v diskuzích a diskuzní fórum, videa a oblíbená témata.
  • v horní liště je vždy rychle dostupná navigace, vyhledávání a možnost sdílení
  • Optimalizované prohlížení fotografií v galerii – ovládací prvky i design galerie je přizpůsoben mobilním zařízením s dotykovým displejem

Vyzkoušejte si mobilní verzi

Mobilní verzi naleznete na adrese m.mobilenet.cz, případně můžete použít QR kód níže. Navštívíte-li mobilenet.cz z mobilu, automaticky pak budete přesměrování na mobilní verzi.

Odkaz na mobilní verzi mobilenet.cz

Jak se vám nová mobilní verze líbí? Máte návrhy či připomínky? Každopádně nám napište do diskuze pod tímto článkem, budeme rádi za veškerou zpětnou vazbu.

Diskuze ke článku
Marek
Super!!!
MG
Vypadá to hezky. Jen mi v Opera Mobile nejdou zvetšovat stránky, nebo se to má někde nastavit? OS Android ICS 4.0.4.
ok
krása, i videa fungují na toto jsem dlouho čekal. děkuji :)
Concionator
Výborně! Je hezké, že se snažíte myslet na všechny... Tohle se mi na vás opravdu líbí. Díky!
(používám nyní přístroj Sony Ericsson Xperia ray a zobrazení mi vyhovuje)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze