Spouštíme katalog mobilů a tabletů. Podívejte se

33

Často jste si o něj psali, dlouho jsme jej připravovali a teď je tady. Nový katalog mobilů a tabletů na mobilenet.cz. Ještě na něm sice pracujeme, ale už teď je v mnoha ohledech unikátní. Pojďte se na něj podívat.

V katalogu už nyní naleznete přes 400 telefonů a tabletů a každým dnem přidáváme nové. A to nejen ty nově představené, ale i ty starší. V katalogu tak naleznete například takové skvosty, jako je Nokia 7110. I takové telefony postupně přidáváme. Navíc katalog stále vylepšujeme a budeme rádi, pokud nám v jeho zlepšování pomůžete svými názory zde pod článkem. Podívejte se, co náš nový katalog umí, včetně mnoha unikátních funkcí.

Jak najít konkrétní přístroj v katalogu?

Je to velmi jednoduché. Do vyhledávacího políčka vpravo nahoře zadejte název telefonu. Pokud zadáte jen část názvu (například jen Nokia Lumia), objeví se nabídka s výběrem možných přístrojů. Pokud chcete místo katalogu zobrazit články, stačí pod ikonkami telefonů v katalogu zvolit vyhledávání v článcích. Nejoblíbenější telefony nově zobrazujeme také v pravém sloupci. Již brzy se můžete těšit na další novinku, tu si ale zatím necháme pro sebe...

Katalog vyhledávání

Co katalog umí?

Profil každého telefonu (například zde profil profil Samsungu Galaxy S III) jsme rozdělili do několika sekcí, jejichž názvy jsou více než vypovídající:

Přehled

V přehledu naleznete všechny důležité informace na jedné stránce s možností prokliknout se vždy na kompletní informace. Nechybí ikonka modelu, základní technické údaje a přidali jsme také rozcestník na fotky a videa, které jsme ohledně přístroje nafotili a natočili. Nechybí ani plusy a mínusy, které se vypisují z recenzí, a také praktický graf s vývojem ceny.

V úvodním přehledu naleznete vše po ruce - specifikace, odkazy na články, fotky, videa i plusy a mínusy z recnze

Specifikace

Stránka se specifikacemi je základ každého katalogu a naleznete v nich vše, co o daném telefonu potřebujete vědět. Pod sekcí fotoaparátu dokonce naleznete i odkaz na všechny testovací snímky, které jsme s přístrojem vyfotili. I když se snažíme o maximální přesnost, přesto nám někde může něco uniknout. Našli jste v parametrech chybu? Pod výpisem specifikací jsme pro vás připravili nástroj, kterým nám můžete dát o chybě snadno a rychle vědět. Stačí kliknout na odkaz a poté kliknout na trojúhelníček u konkrétního údaje, který je podle vás chybný. Navíc nám můžete napsat i jeho správnou podobu.

Obsáhlé specifikace modelu v katalogu – co víc dodat?

Články

Sekce články obsahuje odkazy na všechny články. Ne pouze pár vybraných nebo jen recenze, ale opravdu všechny, které jsme kdy o daném přístroji napsali, a to bez nutnosti složitého vyhledávání. Pokud jsme daný přístroj recenzovali, uvádíme recenzi úplně nahoře. Jedná se tak o unikátní a snadno použitelný rozcestník. Například o Apple iPhone 5 už máme v zásobě slušné kvantum článků...

Chcete všechny články, které jsme kdy napsali o iPhonu 5 přehledně pod sebou? Na mobilenet.cz není problém

Fotografie a videa

To samé platí také o sekcích fotografie a videa, kde se zobrazují úplně všechny materiály, které jsme kdy o přístroji nafotili a natočili. Oficiální fotografie, živé fotografie z veletrhů, recenzí nebo například testovací snímky vyfocené přímo daným přístrojem – to vše naleznete na jednom místě v sekci fotografie, kde si můžete u modelů procházet stovky fotografií.

Chcete se podívat na jednom místě na všechny fotografie telefonu nebo si prohlédnout, jak telefon fotí? V katalogu máte vše po ruce

Máte rádi naše videopohledy? V sekci videa opět naleznete všechna videa, která se daného přístroje týkají – videorecenze, srovnání nebo první pohledy z veletrhů. Opět nechybí ani testovací videa natočená přímo přístrojem. Navíc u každé fotografie a videa naleznete odkaz na články, ve kterých jsme je použili. Opět se tak jedná o vskutku unikátní rozcestník, díky kterému si naleznete vše, co vás o daném telefonu nebo tabletu zajímá.

Všechny videa týkající se konkrétního přístroje přehledně na jednom místě v katalogu

Diskuze a přehled cen

Záložka diskuze pak skýtá prostor pro vaše názory nebo dotazy ke konkrétnímu přístroji. Poslední a velmi praktická kde koupit je místem, kde budeme uvádět porovnání cen konkrétních přístrojů, a také odkazy na prověřené e-shopy, kde bude možno přístroj zakoupit.

A jak jsme už psali v úvodu článku, toto je pouze začátek. Nejenže přidáváme každý den nové modely telefonů a tabletů, ale už nyní chystáme další vylepšení katalogu tak, aby se stal ještě lepším rozcestníkem k informacím o každém přístroji.

Jak se vám náš nový katalog líbí? Jak hodnotíte například unikátní integraci veškerých fotografií a videí přímo v katalogu? Budeme rádi za veškeré názory, postřehy, připomínky, tipy i dotazy, které nám zanecháte v diskuzi pod tímto článkem.

Diskuze ke článku
Hadas
Letmo jsem to prošel a moc chválím. Přehledné, intuitivní, vše na jednom místě... !! Super
b@rsuk
Co mi mozna trochu chybi je nemoznost vlozit vybrane modely do porovnavace, verim ze tuto funkci zde casem take najdu. Jinak jedine pochvala, vyborny pocin.
jaroš
skvela prace,moc se libi
martinfridom
Opravdu vyborna prace, uz jen moznost srovnani....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze