Spotify oslavuje, překonalo metu 70 miliónů platících uživatelů

22
Spotify oslavuje, překonalo metu 70 miliónů platících uživatelů
  • Za Spotify již v tuto chvíli platí 70 miliónů uživatelů
  • Jde o téměř polovinu všech uživatelů této streamovací služby

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že společnost Spotify čelí žalobě za případné porušení autorských práv. Zástupci společnosti však mají i důvod k radosti, o čemž se podělili na oficiálním Twitteru. Spotify překročilo metu 70 miliónů platících uživatelů. Jde o působivé číslo, kterým si Spotify upevňuje svou pozici nejoblíbenější hudební streamovací služby. Počet platících uživatelů navíc dosahuje takřka 50 %, soudě dle v létě uveřejněných čísel, kdy Spotify v součtu využívalo 140 miliónů uživatelů.

Služba Spotify je v tuto chvíli dostupná v 61 zemích a poskytuje více než 30 miliónů skladeb různých žánrů. Českého posluchače potěší i hojné zastoupení místních interpretů. Poslední známé číslo zmiňuje například 2 miliardy různých playlistů.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: gsmarena.com, press.spotify.com

Diskuze ke článku
Carda
Zůstanu u prověřených MP3 jak to mám rád :)
Josef Navratil
Josef Navratil
Kolik Čechů tak může platit? Já jsem sice mezi nimi, ale zdaleka nebudu jediný.
michal
tu su sami sporilkovia :D co nepustia ani euričko, vsak pozname narodnosti ake su :D spotify family stoji 8,99eur mesacne sme tam 6ti teda platim 1,5 eura za sluzbu ktoru vyuzivam doslova na hodiny tyzdenne, hlavne na offline stiahnutu hudbu kedze vela cestujem, spotify povazujem ozaj za sluzbu ktoru sa oplati zaplatit, platil som si ju aj za 6eur ked som nevedel ze je moznost family a nestazoval som sa, pri cene family ked tam mozes pozvat hocijakeho kamarata uz nieje o com, pracne stahovanie cez ulozto v pochybnej kvalite a podobne necham pre tych co im z vreckoveho neostane na podobne sluzby :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze