Chystané Xiaomi Mi 11 Pro bude lákat až na 120násobný zoom

2× aktualizováno
Chystané Xiaomi Mi 11 Pro bude lákat až na 120násobný zoom
Fotografie: xatakandroid.com
  • Novinka bude samozřejmě osazena procesorem Snapdragon 888
  • Mezi vylepšeními bude vyčnívat teleobjektiv
  • Dojít má také na ještě rychlejší nabíjení

Aktualizováno 27. 1. 2020

Na weibo.com se nově objevil oficiálně se tvářící plakát, na kterém má být zachyceno Xiaomi Mi 11 Pro. Ačkoliv je obrázek nepříliš kvalitní, můžeme spatřit nápis 120× zoom, který značí zřejmou možnost digitálního přiblížení. Lze však odvodit, že model Mi 11 Pro bude zvládat 10násobný optický zoom pomocí speciálního teleobjektivu.

Xiaomi Mi 11 Pro

Aktualizováno 15. 1. 2020

Očekávané Xiaomi Mi 11 Pro by mohlo oslnit opravdu velmi rychlým bezdrátovým nabíjením. Již níže se hovořilo o extrémně rychlém drátovém nabíjení 120 W, kdy telefon dočerpá energii za méně než 20 minut. Na weibo.cn se nyní objevila informace o tom, že Xiaomi finálně testuje 80W bezdrátové nabíjení, kdy by se nabíjecí čas pohyboval zřejmě pouze kolem půl hodiny. Je možnost, že jej uvidíme už v Xiaomi Mi 11 Pro.

Původní informace z 29. 12. 2020

Xiaomi 28. prosince představilo svůj dlouho očekávaný model Mi 11, který se stal prvním telefonem nabízejícím Snapdragon 888. Mnozí však čekali také variantu Pro, která však nadále neexistuje. Dle playfuldroid.com s ní však výrobce počítá, pouze ji představí později. Xiaomi Mi 11 Pro by mělo ve výbavě vylepšit vše, co klasické Mi 11 chybí k absolutní špičce.

Xiaomi Mi 11 Pro
Předpokládaná podoba Xiaomi Mi 11 Pro

V prvé řadě vás, stejně jako nás, mohla překvapit absence teleobjektivu, který se v posledních letech stal součástí většiny dražších přístrojů. A právě ten by ve verzi Pro již neměl chybět, což znamená, že na zadní straně budou zřejmě minimálně čtyři fotoaparáty. Již model Mi 11 potěšil velmi rychlým 55W nabíjením, pomocí kterého dojde k dočerpání energie za 45 minut. Případná verze Pro však má zařadit ještě vyšší rychlostní stupeň, přičemž výkon může narůst až nad hranici 100 W, což by znamenalo, že se čas nabíjení bude pohybovat jen kolem 20 minut.

Dle současných informací by Xiaomi Mi 11 Pro mělo dorazit na čínský Nový rok, který připadá na 12. února. Do té doby je pravděpodobné, že se o novince dozvíme další podrobnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze