Spekulace kolem Apple iPad mini: bude to nejtenčí tablet na trhu?

2

O malé verzi iPadu kolují spekulace už delší dobu. Bohužel zatím nemáme žádné zprávy, na které by se dalo opravdu spolehnout a nyní přichází další únik. Japonský web Macotakara se zmiňuje o sedmipalcovém iPadu Mini, který koluje přes Čínu až do Brazílie a přinese extrémně tenké tělo.

Apple iPad Mini, jehož displej by měl mít úhlopříčku 7,85 palců, podle všeho opravdu cestuje světem. Jeho součástky se vyrábí v Číně, načež putují do brazilské továrny Foxconnu, kde se dají dohromady.

Produkce má začít v září letošního roku a oficiální odhalení tabletu se očekává společně s novým iPhonem, což znamená prodej na přeplněném předvánočním trhu.

Výška malého iPadu by se měla podobat novému přístroji Google Nexus 7, šířka však bude o něco větší, aby korespondovala s poměrem stran 4:3. Anonymní zdroj, který měl prý prototyp v ruce, navíc tvrdí, že je extrémně tenký. Tloušťka by se měla pohybovat kolem 7 mm, tedy na stejné úrovni, jako poslední generace iPodu Touch, což by z iPadu Mini udělalo jeden z nejtenčích tabletů na trhu. Zatím však můžeme jen spekulovat a čekat. Co myslíte, chystá vůbec Apple takový tablet? Jaký podle vás bude?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Martty
Myslím si, že by to pro Apple bylo jedině dobře, pokud by na podzim s představením iPhone 5, jako one more thing odhalil iPad mini a nasadil k němu agresivní cenovou politiku tak jako s iPody, aby se konkurence konečně šla zahrabat...
M
Fandím Applu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze