Specifikace Meizu 16 a Meizu 16 Plus odhaleny

3
Specifikace Meizu 16 a Meizu 16 Plus odhaleny
  • Na stránkách TENAA se objevily specifikace Meizu 16 a Meizu 16 Plus
  • Oproti původním předpokladům bude mít Meizu 16 stejně jako verze Plus procesor Snapdragon 845
  • Oba telefony budou mít dle očekávání zabudovanou čtečku prstů v displeji

Meizu 16 a 16 Plus se mají oficiálně představit až v pondělí, na stránkách čínského telekomunikačního úřadu TENAA se však již objevily specifikace.

Meizu 16 Plus, vlajková loď společnosti, má mít procesor Snapdragon 845 s 6 GB RAM a 128 GB úložného prostoru. 6,5palcový Super AMOLED displej bude mít rozlišení 2 160 × 1 080 pixelů a podobně jako u Vivo NEX S nabídne integrovanou čtečku otisku prstů. Na zadní straně se objeví hlavní 12Mpx kamera doplněna 20Mpx snímačem. Stejných 20 Mpx bude mít také čelní selfie fotoaparát. Telefon by měla napájet baterie o kapacitě 3 750 mAh s rychlým dobíjením mCharge. V telefonu pak bude Android 8.1 Oreo s nadstavbou Flyme OS.

Meizu 16 bude mít podobné specifikace jako verze Plus – procesor Snapdragon 845, ačkoliv se očekávala přítomnost nižší třídy 710. Oproti „plusku“ bude mít menší 6palcový displej a baterii s kapacitou pouze 2 950 mAh.

Diskuze ke článku
Jab
Vypadalo to letos na skvělé telefony s výborným poměrem cena/výkon. Nicméně Meizu 15 není po dvou měsících od recenze na mobilenetu na českém trhu. Beru to tedy, že Meizu redakci mobilenetu i potenciální zákazníky víceméně trochu podrazilo a nebudu jim tedy ani věřit blízký příchod Meizu 16 (16 Plus). Nadto teď stojí z české distribuce sedm tisíc Nokia 8 (viz Datart a mp.cz). Raději jsem tedy koupil ten než čekat až sem dorazí ze Šangri-La to či ono Meizu.
Lukas
Ja som dufam v mensi display a rozmery...myslim u verzie Meizu 16. Ale klasika zase tomu buchli 6" a je to tehla...
stanley
a co NFC, uz tieto vlajkove lode ho konecne maju ci zase nic z toho? bez NFC uz fon a zvlast vlajkovu lod nechcem.. dufam ze ho tam uz meizu dalo (aspon do pluska)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze