Soutěž: oslavte s námi jubilejní počet zhlédnutí na YouTube

Náš YouTube kanál se může pochlubit jubilejním počtem zhlédnutých videí. Abychom vám pouze neděkovali za přízeň, přichystali jsme si pro vás ve spojení s tímto milníkem soutěž. Natočte video a můžete vyhrát některou z cen.

Na YouTube kanálu mobilenet.cz pravidelně uveřejňujeme komentované videopohledy na telefony, tablety i software. Díky vám, našim divákům, jsme nyní dosáhli jubilejního čísla, protože jsme zaznamenali přesně 11 111 111 zhlédnutí našich videí. U této příležitosti jsme se rozhodli uspořádat soutěž, která však bude jiná, než jste byli doposud zvyklí. Protože celou dobu natáčíme videa my, budeme chtít nyní nějaké to video od vás. Mrkněte na video a text níže, kde vám vysvětlíme, jak se soutěže zúčastnit.

V čem soutěž spočívá?

Je to velmi jednoduché. Vše, co je potřeba udělat, je poslat nám vaše originální video s mobilní tématikou. Může to být netradiční videopohled, krátký film ve kterém hrají roli mobilní technologie nebo cokoliv jiného, co vás napadne. Podmínkou je pouze to, aby se téma videa alespoň okrajově týkalo mobilních technologií, telefonů, tabletů a podobně.

Soutěž: oslavte s námi jubilejní počet zhlédnutí na YouTube

Video nám neposílejte na e-mail, ale nahrajte jej na YouTube jako videoodpověd k našemu videu výše. Času něco vtipného vymyslet budete mít mnoho, protože videa nám můžete posílat až do 31. května. Poté vybereme tři nejlepší videa a oznámíme vítěze.

Tak si to tedy shrňme. Co musíte pro výhru udělat?

  1. Natočit vlastní video s mobilní tématikou
  2. Nahrát své video na YouTube
  3. Vložit jej do 31. 5. jako videoodpověď k našemu videu
  4. Čekat na vyhlášení vítězů

Přečtěte si také podrobná pravidla, která jsou závazná pro účast v soutěži.

Co můžete vyhrát?

  • 1. cena: Mobilní telefon Sony Ericsson txt pro, LG HBS-700 Bluetooth Headset, plyšák Angry Birds, poukaz na zakoupení ochranné fólie Screenshield dle vlastního výběru
  • 2. cena: Bluetooth NFC sluchátko Nokia Luna, plyšák Angry Birds, poukaz na zakoupení ochranné fólie Screenshield dle vlastního výběru
  • 3. cena: Poukaz na zakoupení ochranné fólie Screenshield dle vlastního výběru, Fotbalový míč Adidas Jabulani

Vyhrát můžete mimo jiné Sony Ericsson txt pro, bluetooth sluchátko, oblíbené plyšáky Angry Birds nebo fólii Screenshield

Těšíme se na vaše videa!

Jak vytvořit videoodpoveď?

Videoodpověď vytvoříte tak, že pod videem na YouTube kliknete do políčka pro psaní komentáře a potom na odkaz Vytvořit videoopoveď.

Vkládání videoodpovědí na YouTube