Sony zřejmě chystá dvě kompaktní novinky střední třídy

6

Dva tajné modely od japonského Sony unikly skrze benchmark GFXBench. Známe nejen jejich kódová označení, ale také část výbavy. Díky tomu víme, že by obě novinky měly splňovat kritérium kompaktnosti. Úhlopříčky jejich displejů nepřekročí 4,6 palce.

Sony Xperia

TIP! Sony za loňský rok poklesly příjmy, viníkem jsou Xperie

Sony F3216

Nejprve se podíváme na vybavenější model, který by se výbavou mohl zařadit do poctivé střední třídy. Displej s úhlopříčkou 4,6 palce nabídne Full HD rozlišení a očekávat tak můžeme velmi jemnou podívanou. Pod kapotou se má nacházet osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku s taktem 1,9 GHz, kterému bude sekundovat 2GB operační paměť. Interní prostor poskytne pro vaše data 16 GB. Důraz bude kladen na fotoaparáty, kdy na zadní straně bude čip s 21megapixelovým rozlišením a nad displejem kamerka s 16 megapixely. Poslední informace hovoří o Androidu 6.0 Marshmallow.

Sony F3311

Druhý tajný model by se mohl zařadit do nižší střední třídy. Nabídne 4,6palcový displej, ale tentokrát již s HD rozlišením. I to však bude více než dostatečné. V útrobách bude tepat čtyřjádrový procesor MediaTek MT6735 s taktem 1,3 GHz a připravena bude 1,5GB operační paměť. Hlavní fotoaparát pořídí až 13megapixelové snímky, čelní kamerka si vystačí s 5 megapixely. Také u méně vybaveného modelu najdeme Android 6.0.

Zdroje: xperiablog.net, gfxbench.com, gfxbench.com

Diskuze ke článku
Jirka Bystre
Jirka Bystre
....a zabijou to cenou..., ale mohli by přidat na paměti (obou)
Žeryk
Já si taky myslím, že tomu dají až moc velkou cenu. Když je něco super, přece to nebudeme dávat zadarmo že jo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze