Sony unikl telefon pro MWC, půjde o Xperii ve střední třídě

7

Skoro to vypadalo, že Sony se letos zaměří jen na příslušenství, ale opak je pravdou, nejspíše dojde na telefony, na jeden určitě. Zatím je známo jeho kódové označení, takže to vypadá na posilu ve střední třídě.

Podle Evana Blasse, který stojí za hromadou úniků a který se jen málokdy plete, má přístroj označení PP10. Ve vzhledu nic překvapujícího nenajdeme, tedy až na čtečku otisků prstů shodnou s modely Z5. To, co vypadá jako kovový povrch, bude nejspíše plastová napodobenina.

Sony PP10

Tomu ostatně odpovídají i spekulace na zahraničních serverech, které telefonu přisuzují čipset od MediaTeku Helio P10 a také HD displej. Vypadá to tedy na solidní posilu pro střední třídu, která se v pondělí představí společně s miniaturním bluetooth sluchátkem.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
M6 alebo možno E5 ? :)
daniel
Mě se líbí. Designově mi připadá jako Xperia M mezi Z5. Pokud by byla cenovka do 6000 Kč, tak bych o něm přemýšlel.
asd
zánik mobilní divize Sony v přímém přenosu, jak jinak to chápat, když na CESu jedna velká nula na MWC stejné velké prd ? .............
David Kroužek Rajtr
David Kroužek Rajtr
Todle bude buď M6 nebo taky klidně Z5 mini ale klaním se spíš k M6, kdyby to tak bylo tak by to byl docela dobrý marketingový tah přivést čtečku otisků prstů do střední třídy. Vzhledově je to velmi pěkný telefon a i boční rámečky jsou minimální jediné co vidim jako problém je tlačítko hlasitosti je velmi nízko měli by dát níž zamykací tlačítko tak o půl centimetru a tlačítka hlasitosti dát nad něj pak by to bylo dobré.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze