Sony Ericsson V640i pro Vodafone již oficiálně

5

Vodafone nabídne před Vánocemi nový model od Sony Ericssonu s označením V640i. To značí určitou exkluzivitu, jelikož jej bude prodávat pouze Vodafone. Rychlé datové přenosy a kamerka pro videohovory. (Aktualizováno - PARAMETRY)

Model V640i je přímo určen pro milovníky hudby, kteří zároveň touží po výkonném telefonu. Přístroj nabízí FM rádio s RDS, přehrává hudbu ve formátu MP3, AAC i WMA a je vybaven oblíbenou funkcí rozpoznávání hudby TrackID. Díky ní má uživatel možnost zjistit název písničky nebo jméno interpreta tak, že si nahraje několik vteřin pro něj neznámé skladby za pomocí mikrofonu telefonu nebo přímo z integrovaného rádia a jedním stiskem tlačítka odešle pořízený záznam do databáze Gracenote. Ta písničku rozpozná a zašle veškeré o ní dostupné informace zpět do mobilního telefonu.


Sony Ericsson V640i

Přímý přístup do hudebního přehrávače usnadňuje vyhrazené tlačítko. Soubory je možné uložit na přibalenou 256MB paměťovou kartu Memory Stick Micro a telefon podporuje karty až do kapacity 4 GB. Přenos veškerých multimediálních souborů z počítače do telefonu a jejich správa je snadná díky novému programu Media Manager.Sony Ericsson V640i je možné rozšířit o řadu příslušenství, které umocní požitek z hudby. Vhodným doplňkem jsou například kapesní reproduktory Sony Ericsson MPS-70, které jsou díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům snadno přenosné a přitom výkonné. Reproduktory jsou vybavené i FM anténou pro zlepšení radiového příjmu a jsou napájené přímo z mobilního telefonu. Sony Ericsson V640i je nejen díky možnosti rychlých datových přenosů plnohodnotným pracovním nástrojem. S podporou push e-mail klientů bude uživatel ihned vědět o každém novém příchozím e-mailu. Stálý přísun aktuálního zpravodajství pak umožňuje RSS čtečka.

Přístroj je vybaven dvoumegapixelovým integrovaným fotoaparátem s čtyřnásobným digitálním zoomem. O pořízené fotografie se může uživatel snadno podělit se svými blízkými prostřednictvím obrázkového blogování, on-line galerie, e-mailu, Bluetooth™ nebo MMS. Sony Ericsson V640i bude uveden na trh během podzimu tohoto roku pouze u operátora Vodafone a bude dostupný v černo-červeném nebo hnědo-zlatém (nebude dostupné v ČR) barevném provedení.

Technické parametry - Aktualizováno 6. října 2007

Rozměry 103 x 47 x 15,5 mm
Váha 97 gramů
Barevné varianty Černo-červená, hnědo-zlatá
Sítě GSM 900 / 1800 / 1900 MHz + 3G
Displej 2 palce, rozlišení 176 x 220 pixelů, 262 000 barev
Paměť 32 MB
slot pro karty typu M2
Operační systém -
Multimédia Hudební přehrávač (podpora formátů MP3, AAC, AAC+, AAC++, WMA), přehrávač videa (podpora formátů MPEG4, WMV, H.264, H.263), FM rádio s RDS, WAP 2.0, JAVA 2.0, PlayNow™ 4.0, Media Manager, E-mailový klient (POP3/IMAP4),
Fotoaparát 2 Mpx, 4x digitální zoom, nahrávání videa/playback (15fps)
VGA kamerka
Připojení Bluetooth 2.0 (A2DP), USB 2.0, UMTS (384 kbps), HSDPA (až 3,6 Mb/s)
Baterie a výdrž Li-Pol 930 mAh
Doba hovoru GSM/UMTS: až 9 hodin/ až 5 hodin, pohotovostní doba GSM i UMTS: až 300 hodin, doba video hovoru: až 2,66 hodiny, doba poslechu hudby: až 21,8 hodin
Příslušenství v balení 256MB paměťová karta Memory Stick Micro™ (M2™), USB kabel DCU-60, stereo Headset HPM-64, program Media Manager, program PC Suite, návod, baterie (BST-38), nabíječka (CST-70)

Aktualizováno 23. září 2007 - živé fotografie

Objevili jsme pro Vás první živé fotografie modelu V640i určeného výhradně pro Vodafone. Jak je patrné z následující fotky, telefon by se měl prodávat i ve volném prodeji pod označením K630i. Na dalších fotkách si pak můžete zmíněný model prohlédnout.

Sony Ericsson V640i

zdroj: www.mobilarena.hu, www.cellulari.it, forums.se-nse.net, justamp.blogspot.com

Diskuze ke článku
johny
a kolik to bude stat to uz tady nepisete :( muzete mi to prosim zaslat na mail diky
cici
Tenhle telefon mám nově (jsem s nim moooc spokojená), brouzdám po internetu, jestli nenarazím na nějaké zkušenosti těch, kdo ho také mají, a kde nic, tu nic... Tak jen kdyby se náhodou někdo našel - nevíte, kde najdu změnu PINu? Ani v příručce o tom nic nepíšou... A ještě, nastavit delší dobu, po které mobil "zhasne" asi nejde co? Jinak u sluchátek, které byly v balení, mi nefunguje jedno sluchátko - co s tím? :-(
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Dobry den, zmena hesla PIN by se mela nachazet jako u jinych modelu SE, tedy: v menu date nastaveni, pak vseobecne / zabezpeceni a v nem mate zamek karty sim,coz je PIN :o) Doba podsviceni displeje je pevne nastavena a bohuzel nevim o moznosti jak tento problem u SE vyresit, s tim budete muset zatim vydrzet jak to je. Sluchatka, pokud nehraji,tak samozrejme vemte cele baleni spolu s telefonem a bezte reklamovat, ze pri vybaleni jiz nehrala, meli by vam reklamaci uznat a vymenit vam je, tedy aspon u vodafonu berou reklamace ok :o)
MiraS
Zkoušel jsem ho koupit přímo v obchodě u vodafonu, ale už je nemají....cpali mi nový model...Fakt se dá koupit pod názvem SE K630i ??Zkusil bych to..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze