Sony Ericsson Bluetooth Watch MBW-100: živé foto

2

Sony Ericsson před časem představil zajímavé příslušenství v podobě hodinek s malým OLED displejem, které se přes Bluetooth propojí s telefonem a dovolují následné ovládání některých jeho funkcí. Přinášíme vám zprostředkovaně živé fotografie.

Jedná se o zcela nový druh příslušenství. Analogové hodinky vyrobené ve spolupráci se známou firmou Fossil nabízí Bluetooth a v dolní části OLED displej. Po spárování hodinek s telefonem se vám na displeji bude v případě příchozího hovoru zobrazovat a jméno volajícího, doplněné o lehké vibrace. Stiskem jediného tlačítka na hodinkách lze utlumit vyzvánění nebo hovor odmítnout. Displej dále dokáže upozornit na příchozí zprávy a pomocí hodinek lze na dálku ovládat také funkce hudebního přehrávače telefonu (konkrétně: přehrát, pauza a další skladba). Pokud se s hodinkami od telefonu příliš vzdálíte, upozrní vás na to lehkými vibracemi.

Hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli s antialergickou povrchovou úpravou. Sklíčko z minerálního skla je odolné proti poškrábání. Hodinky váží 186 gramů a jsou vodotěsné do hloubky až 30 metrů. Informace o ceně prozatím nemáme, rozhodně se ale nebude jednat o levnou záležitost.

Diskuze ke článku
Petr
Fungují hodinky s Nokií 6300 ? SMS a identifikace volajícího? Děkuji
Ic3g3org3
Asi vás sklamu, ale právě jsem dostal hodinky MBW-100 a mám nokii 6300 a po spárování hodinek a telefonu se spojení pokaždě asi po vteřině, spíše ještě dřív přeruší. Zjednodušeně řečeno nefunguje to vůbec. Zkoušel jsem to ještě s Nokií 6230i, ale také nic. Opravdu mě to mrzí, těšil jsem se jak budu "důležitě" koukat na hodinky až mi bude telefon zvonit, a ono nic. Ale kdybych přeci jen někde vyčetl nebo zjistil nějaké řešení, dám vědět... Nějaká rada od kohokoliv by určitě pomohla, předem díky...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze