Smartphony značky Honor se pyšní skvělými prodejními čísly

18

Značka mobilních telefonů Honor, která má blízký vztah s mobilními telefony Huawei se pyšní nad očekáváním vysokými prodejními čísly. Dokazují to statistiky z posledních měsíců, ty ukazují, že se low-costové telefony prodávají stále ze všeho nejlépe.

Nepřehlédněte:

Levné telefony s příjemnou funkční výbavou, respektive velmi dobrý poměr ceny a výkonu. Tak by se dala ve stručnosti charakterizovat značka Honor, odnož společnosti Huawei, která vytvořila samotnou řadu mobilních telefonů. Jak dokazují prodejní čísla, smartphony Honor opravdu táhnou a aspirují na to dostat se ještě mnohem výše, respektive konkurovat zavedenějším značkám.

Honor

Zvýšení prodejů znamená nárůst z 1 milionů prodaných kusů na rovných dvacet milionů za jeden rok. Smartphony Honor obecně platí za konkurenty čínské společnosti Xiaomi, která stejně jako Honor prodává své smartphony pomocí online obchodů. Xiaomi je v podstatě i přiznaným vzorem pro společnost Honor. Díky online prodeji mohou výrobci navíc ušetřit až 30 % nákladů spojených s distribucí a dalšími poplatky. I tyto faktory se pak následně promítnou do celkové ceny zařízení.

Zdroje: reuters.com

Diskuze ke článku
Vestor
Mám pár týdnů Honor 3C a naprostá spokojenost, hlavně za ty peníze. Chybí mi pouze podsvícení tlačítek a chvilku jsem si zvykal na upravený android. Dlouho jsem se "číny" zdráhal, ale Huawei je první velká značka, předloni to byl Ascend G300 a teď 3C. Rád bych podpořil tradičnější značky, měl jsem rád Siemens, ale jednak je to taky už jen samá Asie a hlavně všichni to montují v Číně. A proč platit dvojnásobek za nálepku HTC, Samsung, Sony, když už existuje pár čínských firem, které se jim vyrovnají (pak je tam samozřejmě hromada noname šuntu, ale o tom se nebavím).
wtf
som zvedavy, kolko tá čína majitelom vydrži. Ja som zatial nikdy s činou nemal dobre skusenosti (huawei), ani nikto v okoli
wtf
prečo ste mi vymazali nazor ? To negativny nazor tu nemôže byť? Ste zaplateni? Plati huawei dobre ? Potom by to už davalo zmysel
baterak
Podprumerna kapacita baterie.Konfrontoval jsem vyrobce a zatim bez odezvy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze