Služba Apple Music má 6,5 miliónů platících uživatelů

4

Služba Apple Music funguje již od letošního léta a Apple se nyní slovy svého generálního ředitele Tima Cooka pochlubil, kolik má platících uživatelů a číslo prozatím nevypadá vůbec špatně. Dosahuje na 6,5 miliónů uživatelů.

Apple Music

Apple spustil svou streamovací službu Apple Music koncem června 2015. Noví uživatelé získali možnost službu po dobu tří měsíců využívat v plné verzi zcela zdarma. Zdá se, že služba mnoho uživatelů zaujala, neboť si za ni i nadále platí. Apple totiž oznámil, že aktuálně eviduje 6,5 miliónů platících uživatelů. K tomuto číslo musíme připočíst dalších 8,5 miliónů uživatelů, kteří se aktuálně ještě nacházejí v tříměsíčním zkušebním období a prostým součtem dojdeme k 15 miliónům uživatelů.

TIP! Apple iPhone 6s Plus v redakci: mohutná evoluce (první dojmy)

Ve srovnání s hlavním hráčem na poli streamování hudby, oblíbeným Spotify, to není špatné číslo. Spotfiy aktuálně disponuje 20 milióny platících uživatelů, celkově jeho služeb využívá 75 miliónů uživatelů.

Zdroje: reuters.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
dogbehu
Pamatuji si jak s takovou zprávou přišlo živě a popsali to jako naprostou katastrofu. Síla žurnalismu :)
k3nNy
Zustavam u Spotify, za 3 mesice jsem nenasel nic co by mi u Spotify chybelo, spís naopak. Chybí mi tam uživatelské Playlisty, ty od Apple kde je 10-15 písnicek me moc nezaujaly. Ale hlavne itunes mi v práci na PC neproleze pres firemni proxy, kdezto Spotify ano ;)
jirka
jak za tohle může někdo platit :D jediný co beru jsou koncesionářský poplatky když už TV, ale platit za muziku nebo filmy to je síla, nikdy, a až zpoplatní internet tak ho vytáhnu ze zdi
jef
Dobrovolně se omezovat bylo vždycky motto zákazníků Applu. Ale odolejte službě u které svítí nakousnuté jablíčko :)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze