Škoda Auto v Barceloně představila bezdrátový MirrorLink

2

MirrorLink se ve Škodě Auto stane dospělejším. Nově nabídne bezdrátový přenos dat pomocí Wi-Fi. Po nedávném představení bezdrátového nabíjení jde o druhou technologickou novinku od někdejší české automobilky.

TIP: Škoda nabídne bezdrátové nabíjení. Dočká se ho Superb a Octavia

Mobile World Congres v Barceloně není pouze ve znamení mobilních telefonů a tabletů. Například Škoda Auto společně s vývojovým partnerem RealVNC představila technologii Wireless MirrorLink. Jak je již z názvu patrné, jedná se o bezdrátový přenos dat z telefonu do infotainmentu.

Auta a mobily: Škoda Fabia – videopohled

Celá modelová řada od Fabie až po Superb může být vybavena systéme MirrorLink. Doposud jste si pro synchronizaci s infotainmentem museli připravit kabel. Nyní to však i modely Škody Auto zvládnou bezdrátově. To vše díky komunikaci přes Wi-Fi.

Auta a mobily: Škoda Superb

Škoda Auto již delší dobu nabízí i CarPlay a Android Auto, které dostanete v jednom balíčku společně s MirrorLinkem. Tím odpadá budoucí starost, pokud vyměníte váš smartphone. Vše jsme nedávno důkladně otestovali v nové Škodě Superb.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
IP
Někdejší? To je podle Vás německá?
ANO
Ja si rikal, proc je tam skoda s realvnc:) Tohle ale dost zavadi dalsi picovinou ..... nebylo by asi tak po vsech strankach tisickrat jednodussi a univerzalnejsi pouzit proste miracast, ktery uz vetsina telefonu ma?
Kazdopadne by meli konecne zacit pracovat na nejakem jednotnem standardu nez vymysle podobne dalsi vocasarny ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze